Early Bird korting 10%

De vroege vogel vangt de worm!

En bij Voka Open Bedrijvendag omvat die worm 10% korting op de deelnameprijs voor bedrijven die inschrijven vóór 31 december 2017. Waarom zo vroeg? Omdat je dan optimaal gebruik kan maken van alle begeleidingstools en alle tips om van je Open Bedrijvendag een...

Lees meer

Groot succes

Meer dan 550.000 bezoekers!

Meer dan 300 Vlaamse en Brusselse bedrijven verwelkomden het grote publiek op de 27ste editie van Voka Open Bedrijvendag. Meer dan 550.000 mensen namen een kijkje achter de schermen van hun favoriete bedrijven.

Lees meer
 • Starters

  Voka Open Bedrijvendag geeft starters graag een duwtje in de rug. Om de drempel voor deelname niet te hoog te maken, voorzien we uitzonderlijk milde prijzen voor deze jonge bedrijven. Enkel bedrijven jonger dan 3 jaar komen in aanmerking voor deze voordeelformule.

  Lees meer
 • Ziekenhuizen, woonzorgcentra en sociale economie

  Ziekenhuizen zijn steevast grote publiekstrekkers op Voka Open Bedrijvendag. De tarieven voor deelname aan Open Bedrijvendag worden berekend op basis van het aantal werknemers, maar voor de grotere instellingen hebben we de prijzen bevroren tot een lagere prijscategorie. Woonzorgcentra genieten dezelfde voordeeltarieven, en ook voor bedrijven uit de sociale economie werd een speciale formule ontwikkeld.

  Lees meer
 • Politie, brandweer, scholen en lokale overheidsdiensten

  Politiezones, brandweerkazernes en onderwijsinstellingen krijgen dankzij onze voordeeltarieven een mooie kans om ook in het Open Bedrijvendag avontuur te stappen. Wil je met een andere dienst binnen je gemeente of stad deelnemen, bijvoorbeeld de sportdienst, de dienst cultuur of de bibliotheek? Dan hebben we ook hiervoor een gunstige formule bedacht.

  Lees meer

Sociale media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij Voka Open Bedrijvendag? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.