Kalender

Is jouw gemeente Hotspot in 2018?

Ook in 2018 worden enkele steden, gemeenten en regio's omgetoverd tot 'Hotspot' op Voka Open Bedrijvendag. In elke hotspot wordt een infosessie georganiseerd voor geïnteresseerde bedrijven. Is jouw gemeente er volgend jaar ook bij? Ontdek het op onze...

Lees meer

gratis infomoment

Is er nog werk aan je employer branding?

Voka Open Bedrijvendag en Storyme slaan de handen in elkaar, en wel om jou te tonen hoe je als bedrijf je beste beentje voor kan zetten, off- én online.

Lees meer
 • Starters

  Voka Open Bedrijvendag geeft starters graag een duwtje in de rug. Om de drempel voor deelname niet te hoog te maken, voorzien we uitzonderlijk milde prijzen voor deze jonge bedrijven. Enkel bedrijven jonger dan 3 jaar komen in aanmerking voor deze voordeelformule.

  Lees meer
 • Ziekenhuizen, woonzorgcentra en sociale economie

  Ziekenhuizen zijn steevast grote publiekstrekkers op Voka Open Bedrijvendag. De tarieven voor deelname aan Open Bedrijvendag worden berekend op basis van het aantal werknemers, maar voor de grotere instellingen hebben we de prijzen bevroren tot een lagere prijscategorie. Ook voor woonzorgcentra en bedrijven uit de sociale economie werd een speciale formule ontwikkeld.

  Lees meer
 • Politie, brandweer, scholen en lokale overheidsdiensten

  Politiezones, brandweerkazernes en onderwijsinstellingen krijgen dankzij onze voordeeltarieven een mooie kans om ook in het Open Bedrijvendag avontuur te stappen. Wil je met een andere dienst binnen je gemeente of stad deelnemen, bijvoorbeeld de sportdienst, de dienst cultuur of de bibliotheek? Dan hebben we ook hiervoor een gunstige formule bedacht.

  Lees meer

Sociale media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij Voka Open Bedrijvendag? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.