Politie en brandweer

Politiezones en brandweerkazernes stappen graag in het Open Bedrijvendag avontuur. Een blik werpen achter de schermen van dergelijke instellingen doe je dan ook niet elke dag! Een rondje in de tuimelwagen, de hogedrukslang bedienen, meerijden met de brandweerwagen of spectaculaire demonstraties aanschouwen, het is de moeite waard. Politie- of brandweerkorpsen die ook graag mee de deuren openen op Voka Open Bedrijvendag, genieten een voordeeltarief. Ondanks het hoge aantal korpsleden, kunnen zij deelnemen in de categorie bedrijven met 1 tot 4 werknemers. Het allerlaagste tarief dus. Gebruik deelnamecode 'Politie' of 'Brandweer' bij inschrijving.

Scholen

Heel wat universiteiten, hogescholen en middelbare scholen namen al deel aan Voka Open Bedrijvendag. In 2017 waren zo goed als alle Vlaamse studentensteden vertegenwoordigd: Aalst, Brugge, Gent, Leuven,... Open Bedrijvendag verlaagt de drempel om van dichtbij kennis te maken met het studieaanbod en de toekomstmogelijkheden van bepaalde richtingen. Scholen kunnen deelnemen aan de prijs die bedrijven met 10 tot 19 werknemers betalen. Vermeld deelnamecode 'School' bij inschrijving.

Lokale overheidsdiensten

Het stadhuis, de bibliotheek, de technische dienst, het cultureel centrum, het OCMW, het containerpark,... Het zijn allemaal lokale overheidsdiensten waarmee mensen dagdagelijks in contact komen. Weten ze echter wat er achter de schermen gebeurt? Vaak niet. Op Open Bedrijvendag geven we ook deze diensten de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek. Een stads- of gemeentedienst kan deelnemen aan het tarief van een bedrijf met 1 tot 4 werknemers, net zoals de politie of brandweer. Het allerlaagste tarief dus. Gebruik deelnamecode 'Dienst' bij inschrijving om het voordeel te genieten.

Andere overheidsinstellingen

Werk je voor een regionale, provinciale, gewestelijke, federale of Europese overheidsinstelling? Dan heeft jouw werk vast invloed op het dagelijkse leven van iedereen! We merken dan ook veel belangstelling bij bezoekers voor dergelijke instanties op Voka Open Bedrijvendag. Denk maar aan milieu-instellingen, Federale Overheidsdiensten, verkeersagentschappen,... Héél veel curieuzeneuzen duiken er graag eens achter de schermen. Geef hen die kans!

Om de drempel iets te verlagen, en omdat er vaak heel wat medewerkers aan de slag zijn, hebben we de deelnameprijs bevroren op het niveau van een bedrijf met 10 tot 19 werknemers. Waag je de sprong? Gebruik dan bij inschrijving zeker de deelnamecode 'Instelling'.

Wil je graag deelnemen?

Kijk dan gauw nog even wat er allemaal in het deelnamepakket schuilt dat je van ons krijgt, en ontdek meteen ook je deelnametarief. Vergeet bij je inschrijving bovenstaande deelnamecode niet in te vullen.

Wat krijg je?