Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en vindt telkens plaats op de eerste zondag van oktober. In 2018 is dat op zondag 7 oktober van 10u tot 17u. Het is een evenement waarop honderden bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek. Zo krijg je als bezoeker de kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Ons team van 11 enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Open Bedrijvendag. In het team schuilt meer dan 25 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee als het moet, zorgen voor drukwerk en promotiemateriaal en nemen je op in onze gigantische mediacampagne.

Mieke Ampe

Accountmanager

Accountmanager en fan van West-Vlaanderen. Famous quote: “Kun je ’t nie of doe je ’t nie gèèrn?” Droom: wou als kind graag kapster worden.

Kira Buntinx

Projectmanager

Ombudsvrouw en ook dé manager van onze servicelijn. Levensmotto: "A croque a day keeps the doctor away!" Droom: wou als kind graag airhostess worden.

Veerle De Wilde

Projectmanager

Dé manager van onze acties voor scholen en jobhunters. Openingsdans: “Into my arms” van Nick Cave. Droom: wou als kind graag apothekeres worden.

Hannelore De Craene

Projectmanager

Dé manager van onze communicatie. Favoriete lunch: friet met stoverijsaus, frikandel en vleeskroket. Droom: wou als kind graag bakkersvrouw worden.

Patrick Deblauwe

Accountmanager

Accountmanager en fan van Antwerpen. Lievelingskleur: zelfs de barbecue is blauw... Droom: wou als kind graag voetballer worden.

Jeroen Neirinckx

Accountmanager

Accountmanager en fan van Oost-Vlaanderen. Leuk weetje: traint volop voor een triathlon! Droom: wou als kind óók graag voetballer worden.

Stijn Anno

Accountmanager

Accountmanager en fan van Vlaams-Brabant én Brussel. Weetje: is ex-leraar (en nu nog kommaneuker...). Droom: wou graag brandtweerman worden.

Helga Ponet

Accountmanager

Accountmanager en fan van Limburg en de Kempen. Famous quote: "Sjiek!" Droom: wou als kind graag voetbalvrouw worden (om de matchen te zien!).

Anse Keisse

Projectmanager

Dé manager van onze website en social media. Gaat al zingend door het leven. Famous quote: "Check!" Droom: wou als kind graag dierenarts worden.

Cynthia Coulier

Directeur

Directeur van Voka Open Bedrijvendag. Famous quote: "je wordt met de lach leuker!" Droom: wou als kind graag juffrouw worden.