Ziekenhuizen

Bedrijven uit de zorgsector zijn steevast grote publiekstrekkers op Voka Open Bedrijvendag, en dat is voor alle betrokkenen een mooie zaak. Ziekenhuizen demonstreren hun specialisaties, openen nieuwe afdelingen of vleugels en krijgen de kans om bezoekers warm te maken voor een job in de zorgsector of om taboes of vooroordelen te doorbreken. Bezoekers kunnen dan weer een blik werpen achter de schermen van een instelling die ze vaak in een minder ontspannen sfeer bezoeken, waardoor ze meer begrip krijgen voor gangbare procedures of wachttijden. Ook bij de allerkleinsten neemt een bezoekje aan het ziekenhuis zo heel wat angstgevoelens weg.

De tarieven voor deelname aan Open Bedrijvendag worden berekend op basis van het aantal werknemers, maar voor de grotere instellingen hebben we de prijzen bevroren op de prijs voor een bedrijf dat 100 tot 199 werknemers telt. Heb je minder dan 100 werknemers, dan betaal je uiteraard minder, maar heb je meer dan 200 of zelfs meer dan 500 collega's, dan betaal je toch de prijs voor een lagere deelnamecategorie. Om van dit voordeeltarief te genieten, gebruik je bij inschrijving de deelnamecode 'Zorg'.

Het verschil met andere evenementen in de zorgsector? Op Open Bedrijvendag ben je niet één klein visje in een vijver met gelijkaardige deelnemers, maar een grote vis in een vijver waar slechts weinigen dezelfde activiteit als jou hebben, waardoor je een pak meer bezoekers aantrekt.

Sociale economie

Bedrijven uit de sociale economie zetten hun medewerkers op Voka Open Bedrijvendag graag in de bloemetjes. Ze tonen dat maatwerk heel wat meer is dan tasjes vullen of etiketjes kleven. Om dit aan te moedigen, wordt het aantal werknemers voor onder andere kringwinkels en maatwerkbedrijven bepaald door het omkaderend personeel. Bedrijven uit de sociale economie betalen ook nooit meer dan een bedrijf met 20 tot 49 werknemers. Gebruik de deelnamecode 'Sociale economie' bij inschrijving.

Woonzorgcentra

Wil je bezoekers graag kennis laten maken met je woonzorgcentrum of met je nieuwste serviceflat? Tonen hoe je het leven van ouderen en zorgbehoevenden zo aangenaam mogelijk maakt binnen je instelling? Dan is Voka Open Bedrijvendag de geknipte gelegenheid. Niet alleen vrienden en familie horen graag eens wat er achter de schermen allemaal gebeurt, maar ook heel wat mensen die nu al plannen maken en voorbereidingen treffen voor hun oude dag weten graag waar ze terecht zullen komen. Toon hen in welke fijne sfeer ze kunnen vertoeven, en welke activiteiten er zoal op de planning staan doorheen het jaar.

Ook al zijn er heel wat mensen aan de slag binnen het centrum, toch kan je aan Voka Open Bedrijvendag deelnemen aan hetzelfde tarief als een bedrijf met 10 tot 19 werknemers. Heb je 40 mensen in dienst, dan hoef je dus niet méér te betalen. Gebruik bij inschrijving de deelnamecode 'Woonzorg'.

Wil je graag deelnemen?

Surf dan naar onze registratiepagina, vul al je gegevens in, kies voor een categorie volgens je aantal werknemers, en vul in het veld 'Deelnamecode' een van bovenstaande codes in die van toepassing is op jouw bedrijf.

Deelnemen