Terug naar overzicht

Join our team!

Ons zevenkoppige Voka Open Bedrijvendag team is op zoek naar een achtste knappe kop! Een heel jaar lang bereiden wij alles voor om op de eerste zondag van oktober telkens weer een knaller van een Voka Open Bedrijvendag neer te zetten.

We kloppen bij bedrijven aan en bellen ze enthousiast op, organiseren infosessies en kick-off events, zorgen dat onze bedrijvendatabase up to date blijft, bedenken acties, thema’s en tools, stampen communicatie-, media- en perscampagnes uit de grond, editeren eigen magazine en eigen website, ontwerpen en verdelen promotiematerialen en drukwerken, spuwen het ene creatieve idee na het andere om elk jaar origineler uit de hoek te komen, en begeleiden alle (honderden) deelnemende bedrijven van A tot Z via brainstorms, via een online platform en simpelweg via de telefoon.

We opereren vanuit ons hoofdkwartier in de Lammerstraat in Gent, maar zorgen ervoor dat bedrijven uit alle windhoeken warm worden voor een deelname aan ons evenement: Voka Open Bedrijvendag in Vlaanderen, la Journée Découverte Entreprises in Brussel.

Profiel

Weet je je mannetje te staan en harde noten te kraken? Kan je de vrolijke noot bewaren, ook in stressvolle periodes? Plaats je bovendien tijdig een kritische noot? Barst je van de ideeën? Kan je die ook verdedigen? Tot in de puntjes uitwerken? Kommaneuken, muggenziften en pietlutten als het moet? Blijf je ondanks weerwind met twee woorden spreken? Eventueel ook in het Frans? Komt het beste in jou naar boven bij plotse en minder plotse uitdagingen? Denk je niet enkel zwart-wit, maar ben je ook bereid de grijze zone te verkennen en te onderhandelen? Je grijze cellen te prikkelen? Die cellen ook even links te laten liggen en de handen uit de mouwen te steken? Geloof je bovendien in het concept Voka Open Bedrijvendag en de toekomst ervan?

Dan heten we je van harte welkom in ons team! Zet je schouders mee onder ons verhaal, je neus in dezelfde richting en beleef elke dag plezier aan je job!

Minuutsoepjes, een fair loon, een gezellige werkplek, een bezige zomer, een afwisselende job, de keuze tussen trap of lift en een kleine, maar fijne bende collega’s krijg je er zomaar bovenop :)!

P.S. Een achtergrond in sales/marketing/communicatie/events, een rijbewijs B of ervaring in een gelijkaardige omgeving zijn zeker een pluspunt.

Praktische info

Projectmanager (m/v) | voltijds 36u | onbepaalde duur
Voka Open Bedrijvendag – Lammerstraat 18, 9000 Gent

Motivatiebrief + cv aan Cynthia Coulier:
cynthia@openbedrijvendag.be