coca cola enterprises

Agentschap Ondernemen

Coca-Cola Enterprises

Kom een Coca-Cola delen met ons!

Wat we doen: 

Coca-Cola Enterprises is een van de grootste bottelaars van de merken van The Coca-Cola Company wereldwijd. In Belgiƫ produceren, verdelen en verkopen we 14 merken zoals Coca-Cola, Fanta, Sprite, Minute Maid of Chaudfontaine via diverse kanalen inclusief supermarkten, kruideniers, bedrijven, horeca, sportclubs, enz. Er werken ruim 2500 medewerkers in Belgiƫ verspreid over 5 distributievestigingen, 1 Cooler Services-vestiging, 1 hoofdzetel en 3 productievestigingen waaronder de deelnemende site in Antwerpen.

Wist je dat: 

Wij in Antwerpen vorig jaar meer dan 420 miljoen liter frisdrank produceerden? Wij 21.000 paletten kunnen stockeren op onze site? Er dagelijks 265 volgeladen vrachtwagens van hieruit vertrekken?

Aan het werk: 

Operator, technicus en teamleider.

Wat je zal ontdekken: 

Wat is het geheim van Coca-Cola? En waar komt het bekendste drankje ter wereld vandaan? In onze productievestiging in Antwerpen kan je ontdekken hoe een flesje tot leven komt en welke weg het aflegt tot in de vrachtwagen.

Extraatjes: 

Na het bezoek trakteren we iedereen op een verfrissende Coca-Cola, Coca-Cola light of Coca-Cola Zero. Wij organiseren afzonderlijke rondleidingen voor mindervaliden om 11 uur en 16 uur.

Leuk voor kinderen: 

Omwille van de veiligheid, worden er in onze fabriek geen kinderen kleiner dan 1m20 toegelaten.

Hier kan je parkeren: 

Parkeren is mogelijk op de terreinen van Atlas Copco op de Boomsesteenweg 957 in 2610 Wilrijk. Dit parkeerterrein bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van de productiesite van Coca-Cola.

Bereken hier je route
industrie, technologiesmullen, feesten
hoogtechnologisch
thema beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers Minder dan 1 uur
 
 
 
Print deze pagina af

Dynamicalaan 18
2610 Wilrijk

03 829 58 11

www.cocacolabelgium.be

Beste bezoeker, u surft momenteel met een oude versie van Internet Explorer. Daardoor kan het zijn dat sommige zaken op de site niet goed worden weergegeven. Download hier een moderne browser voor een betere surfervaring:

Wij raden Mozilla Firefox of Google Chrome aan

Geen probleem, laat mij maar surfen

Download hier de Open Bedrijvendag brochure met deelnemende bedrijven.