Als Limburgse hoofdstad staat Hasselt vooral bekend als winkelstad, maar Hasselt is er ook voor ondernemers! Daarom zet de stad haar bedrijven maar al te graag in the picture op Voka Open Bedrijvendag.

Met z’n twaalven zijn ze, en óf het aanbod gevarieerd is! Zo krijg je niet alleen de kans om het stedelijk zwembad eens vanuit andere hoek te bekijken, maar ook om kennis te maken met een twintigtal enthousiaste ondernemers op de Corda Campus. En dat is nog lang niet alles. Bloedonderzoek, verkeersveiligheid, kleurenanalyses,… je kan het zo gek niet bedenken of Hasselt heeft het! Voor een bezoek aan Cellmade, de tewerkstellingsafdeling binnen de Hasseltse gevangenis, moet je je plaatsje tijdig reserveren. Er is echter goed nieuws: wie deelneemt aan de selfiewedstrijd in Hotspot Hasselt maakt kans op een exclusief bezoek aan de gevangenis, inclusief ontbijt voor 2 personen!

Spring dus maar gauw op je fiets, volg de fietsroute die we voor je uitstippelden langsheen de Hasseltse bedrijven, en beleef bedrijvig Hasselt met vrienden en familie! De fietsroute kan je hieronder downloaden!

Klik hier om de deelnemende bedrijven uit Hasselt van dichterbij te leren kennen!

Downloads

Download hier de fietsroute voor je GPS in Hotspot Hasselt

Openbedrijvendag_2017_Hasselt.gpx

Download hier de fietsroute in Hotspot Hasselt

Fietsroute_Hasselt.pdf