En of Heverlee ondernemend is! De bedrijven sloegen er zelf de handen in elkaar om van de gemeente een ware hotspot te maken op Voka Open Bedrijvendag. De missie is meer dan geslaagd, want op 1 oktober kan je in Heverlee zeven toppers bezoeken.

Uiteraard is de KU Leuven opnieuw van de partij met alweer boeiende weetjes uit de ingenieursopleidingen, altijd ee must! Voor chips en microchips kan je dan weer aankloppen bij Imec en KLA-Tencor. Zij schotelen je heel wat innovatiefs voor waar je hersenen van gaan kronkelen. Diezelfde future proof oplossingen vind je ook bij Siemens Industry Software, waar je kennismaakt met hard- en software die bijna elke mobielen luchtvaartconstructeur gebruikt; een KU Leuven spin-off overigens! Bij de VDAB ontdek je tal van sectoren en beroepen en kan je deelnemen aan twaalf korte doe-activiteiten. Bij MPC Terbank volg je het traject van een jongere met een verstandelijke beperking in de leefgroep; hoe ziet zijn/haar dag eruit?

Veel variatie dus in Heverlee, en op de koop toe nog een leuke selfiewedstrijd! Binnenkort kan je hier de handige fietsroute downloaden om je bezoek tot in de details voor te bereiden!

Klik hier om de deelnemende bedrijven uit Heverlee van dichterbij te leren kennen!

Downloads

Download hier de fietsroute voor je GPS in Hotspot Heverlee

Openbedrijvendag_2017_Heverlee.gpx

Download hier de fietsroute in Hotspot Heverlee

Fietsroute_Heverlee.pdf