De Stad Menen en de Stad Wervik slaan naar goede gewoonte de handen in elkaar en schitteren samen als Hotspot Menen-Wervik op Voka Open Bedrijvendag. Beide steden bevinden zich in het bedrijvige Zuid-West-Vlaanderen, en met die bedrijvigheid pakken ze graag uit op 1 oktober! Je maakt er kennis met maar liefst 7 West-Vlaamse toppers, die je allemaal een blik achter hun schermen gunnen.

Zo zal je zien hoe keukens worden gebouwd, hoe bouwprojecten vorm krijgen en hoe kaas wordt gemaakt. Je zal leren hoe bodemonderzoek in zijn werk gaat, of ‘sandwichpanelen’ daadwerkelijk een lekkernij zijn en wat je met hout allemaal kan creëren, van parket tot woning.

De bedrijven leggen lokaal een treintje in tussen de diverse locaties en allemaal nodigen ze jou uit om deel te nemen aan de hotspotwedstrijd. Daar kan je natuurlijk een leuke prijs mee winnen... Is een treintje niets voor jou? Haal dan je stalen ros van stal, download hieronder de fietsroute en geniet van een ondernemende fietstocht langs de deelnemende bedrijven!

Klik hier om de deelnemende bedrijven uit Menen-Wervik van dichterbij te leren kennen!

Downloads

Download hier de fietsroute voor je GPS in Hotspot Menen-Wervik

Openbedrijvendag_2017_MenenWervik.gpx

Download hier de fietsroute in Hotspot Menen-Wervik

Fietsroute_Menen-Wervik.pdf