Terug naar overzicht

Textielsector in de spotlights in 2017

Samen met Fedustria, de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, richten we onze spotlights in 2017 extra op bedrijven uit de textielsector.

Dat betekent niet alleen dat leden van Fedustria Textiel een mooie korting van 10% krijgen op de deelnameprijs, maar ook dat er in álle persberichten, in het Open Bedrijvendag magazine, op de website, in nieuwsbrieven en op elk van de meer dan 250.000 folders die in september verspreid worden extra aandacht zal zijn voor de bedrijven uit de textielsector. Zo spring je er als deelnemer natuurlijk helemaal uit. Bovendien krijgt het imago van de sector een boost en komt er aandacht voor de diverse jobs binnen de sector. Balta (ITC) uit Tielt en DS Fibres uit Dendermonde gaven in 2016 alvast het goede voorbeeld, en in 2017 treedt textielkanjer Beaulieu alvast in hun voetsporen. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Dan komen we graag even langs om alles vrijblijvend toe te lichten!

Al overtuigd? Schrijf dan in via deze link en vermeld in het veld ‘deelnamecode’ de code FEDUSTRIA om je 10% korting te ontvangen!