Terug naar overzicht

Ondernemers ondernemen voor iedereen

Zo luidt de algemene campagne van Voka Open Bedrijvendag 2017, in aansluiting met de huidige imagocampagne van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Doel van de campagne? Tonen dat ondernemers een véél grotere impact hebben op de samenleving dan iedereen vermoedt...!

Als ondernemer ben je veel meer dan het product of de dienst die je aanbiedt. Je bent ook een meerwaarde voor de samenleving: voor buren, voor familie van je medewerkers, voor lokale organisaties, voor werkzoekenden, voor andere bedrijven en voor de leefomgeving in het algemeen.

Denk maar aan de lokale voetbalploeg, die dankzij jouw sponsoring elke week plezier maakt in de nieuwe uitrusting waar ze al jaren van droomden. Of aan de kinderen uit de buurt, die baat hebben bij jouw gebruik van groene energie. Je moet het eigenlijk niet ver zoeken. Creëer je een fijne werkomgeving voor je collega’s? Investeer je in opleidingen? Lost jouw product of dienst een alledaags probleem op? Dan ben je een ondernemer voor iedereen!

Schreeuw dus met ons je positieve verhalen uit, want dát zijn de verhalen die we willen brengen op Voka Open Bedrijvendag!

Meer info over Ondernemers ondernemen voor iedereen?

Surf naar www.ondernemersvooriedereen.be