Terug naar overzicht

Hurry up! Inschrijven kan tot 30 juni!

Met meer dan 200 zijn we al, maar jij kan er nog bij!
Schitter mee op Voka Open Bedrijvendag op zondag 1 oktober!

In 2017 trekken we met de boodschap Ondernemers ondernemen voor iedereen naar het grote publiek. We gaan tonen dat onderNEMEN ook veel GEVEN is. Sportverenigingen die gesponsord worden, milieumaatregelen die getroffen worden voor de buurt, werkplekken die worden gecreëerd, nieuwe technologieën die worden ontwikkeld om ouderenzorg grondig te verbeteren,... Het zijn allemaal mooie verhalen die we de wereld insturen, en het jouwe kan er ook bij!

Net zoals elk jaar hebben we ook enkele Hotspots in de kijker en enkele subthema's. Zo richten we de spotlights specifiek op bedrijven uit de textielindustrie en ook op bedrijven die de kaap van 100 jaar hebben overschreden. Herken je jezelf in één van onze thema's, of heb je gewoon zin om de deuren ook eens met ons open te gooien? Spring dan met ons mee in het avontuur! Je zal er geen spijt van krijgen, dat kunnen we intussen wel beloven :)!

Ben je benieuwd wie er al meedoet in jouw regio? Neem hier dan zeker eens een kijkje! Wacht echter niet te lang om je bij hen te vervoegen, we sluiten de inschrijvingen op 30 juni af! Ontvang je graag wat informatie op maat van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we komen graag bij je langs.