Terug naar overzicht

Ondernemers ondernemen voor iedereen

Zo luidt de algemene campagne van Voka Open Bedrijvendag 2017, in aansluiting met de huidige imagocampagne van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Doel van de campagne? Tonen dat ondernemers een véél grotere impact hebben op de samenleving dan iedereen vermoedt...!

Ondernemers zijn méér dan het product of de dienst die ze aanbieden. Ze zijn ook een meerwaarde voor de samenleving rondom hen en hebben zo een impact op het leven van iedereen: buren, familie van medewerkers, lokale organisaties, werkzoekenden, andere bedrijven en zelfs de leefomgeving in het algemeen.

Denk maar aan de lokale voetbalploeg, die dankzij bedrijfssponsoring elke week plezier maakt in de nieuwe uitrusting waar ze al jaren van droomden. Of aan de kinderen uit de buurt, die baat hebben bij het gebruik van groene energie. Je moet het eigenlijk niet ver zoeken. Heb je een fijne werkomgeving? Mag je af en toe een nieuwe opleiding volgen? Heb je snufjes in huis die je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger maken? Dan heb je dat allemaal te danken aan een ondernemer, die dit voor jou mogelijk heeft gemaakt.

Ondernemers ondernemen dus ook voor jou!

Meer info op www.ondernemersvooriedereen.be of op sociale media via #ondernemersvooriedereen.