Terug naar overzicht

De vroege vogel vangt de worm!

En bij Voka Open Bedrijvendag omvat die worm 10% korting op de deelnameprijs voor bedrijven die inschrijven vóór 31 december 2017. Waarom zo vroeg? Omdat je dan optimaal gebruik kan maken van alle begeleidingstools en alle tips om van je Open Bedrijvendag een succes te maken.

Neem je sowieso elk jaar deel aan Voka Open Bedrijvendag? Is 2018 een feestjaar en overweeg je een deelname? Wil je al heel lang eens met ons meedoen, maar ben je een eeuwige twijfelaar? Laat ons jou dan een duwtje in de rug geven met onze Early Bird korting van 10%. Dat betekent voor het kleinste bedrijf een korting van €287.50 en voor het grootste bedrijf een korting van €1605.50.* Dat is al eens de moeite, denk je dan! Ook voor jouw planning is het interessant om vroeg in te schrijven. Je ontvangt ons draaiboek, onze brainstormkit en affiches om je medewerkers warm te maken voor het evenement, waardoor je extra voorbereid en superrelaxed in ons avontuur kan duiken! Waar wacht je nog op?

*Starters, die al aan een uiterst voordelig tarief kunnen deelnemen, kunnen geen gebruik maken van de Early Bird korting.