Terug naar resultaten

Active Ants

Wie we zijn

Active Ants is in 2010 opgericht met het idee om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robots, accurater en efficiënter te laten zijn. Active Ants is uitgegroeid tot een van de grotere spelers in Nederland en België met ruim 3 miljoen orders per jaar. In 2021 zijn wij uitgebreid naar Duitsland en in 2022 openen wij de deuren in de UK.

In 2018 is Active Ants een samenwerking aangegaan met de Belgisch post, bpost, die nu voor 75% eigenaar van Active Ants is. Als onderdeel van bpost kunnen we gebruik maken van een efficient wereldwijd verzendnetwerk. Ook wil Active Ants samen met bpost in alle belangrijke landen van Europa e-fulfilment centers bouwen die met elkaar kunnen samenwerken om op deze manier onze webwinkel klanten nog beter te kunnen bedienen. 

Waar we voor staan

Alles draait om een tevreden consument; met onze unieke fulfilment oplossingen krijgen wij dat voor elkaar. Active Ants regelt alle webshop logistiek vanaf de aankoop tot en met het bezorgen van de juiste bestelling wereldwijd én de retourstroom. We doen dit in een hoog geautomatiseerd magazijn in combinatie met de beste mensen, zodat we een excellente kwaliteit kunnen leveren!

Wat we doen

Eigenaren van online shops hebben wel wat anders aan hun hoofd dan bestellingen inpakken en verzenden. Active Ants beschikt over kwalitatieve webshop fulfilment. Onze expertise en ervaring zetten wij in bij het succesvol maken van de webwinkel van onze klant. Met ons unieke geautomatiseerde systeem pakken wij dagelijks tienduizenden pakjes in en verzenden ze over de hele wereld. Active Ants verzorgt de in- en opslag (voorraadbeheer), orderpicking, inpakken, verzenden en retourverwerking. 

Voorraadbeheer:

Een goed voorraadbeheersysteem is de basis van een succesvolle webshop. Active Ants is al jaren specialist op het gebied van fulfilment en logistiek management. Dankzij ons voorraadbeheersysteem kunnen wij ook orderafhandeling en opslag uit handen nemen.

Orderpicking:

Orderpicking is een van de belangrijkste kerntaken van e-fulfilment. Bij Active Ants zorgen we ervoor dat alle bestellingen nauwkeurig en efficiënt samengesteld worden. Producten worden gewogen, zorgvuldig gecontroleerd en verpakt, klaar voor verzending. Het orderpicken verloopt uiterst efficiënt dankzij de inzet van ons unieke Autostore systeem. Dit systeem bestaat uit een raamwerk waarin alle producten veilig en stofvrij opgeslagen liggen in kunststof bakken.

Over het raamwerk rijden autostore robots, die de juiste bakken verzamelen zodra orders binnengekomen zijn. De Autostore robots leveren de bakken af aan onze operators, die vervolgens eenvoudig de juiste producten uit de bakken kunnen verzamelen. Zo zijn de producten razendsnel gereed om verder verwerkt te worden en kost het orderpicken slechts minimale tijd.

Inpakken:

Het inpakken van bestellingen bij webshop fulfilment is een zorgvuldig proces. Active Ants besteedt hier veel aandacht aan en kiest voor milieubewuste, degelijke verpakkingsmaterialen waarmee al je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Ieder product krijgt een passende verpakking, waarbij zo min mogelijk ruimte en materiaal verspild wordt. 

Verzenden:

Klanten van webwinkels zijn vandaag de dag steeds kritischer, en verwachten een hoge mate van service op het gebied van verzending. Niet alleen de leversnelheid is van belang bij webshop fulfilment, maar ook keuze rondom de levering speelt een belangrijke rol. Active Ants begrijpt dit als geen ander en biedt daarom diverse verzendmethodes en mogelijkheden. Samen met de vervoerders zorgen wij ervoor dat webshop bestellingen snel en veilig bij jouw klanten aankomen. 

Wat je zeker niet mag missen

We nemen je graag mee in ons gloednieuw magazijn van 7000 m² groot. Je krijgt zicht op de unieke aanpak die Active Ants gebruikt in een hoog geautomatiseerd magazijn binnen e-fulfiment. Ondek stap voor stap het volledige proces vanaf de aankoop tot het bezorgen van het pakket. 

Wist je dat?

Active Ants zonet in Engeland haar vijfde fulfilment center heeft geopend. 

Vacatures

Omdat ons bedrijf in volle groei is zijn we steeds op zoek naar actieve mieren die ons team willen komen versterken. Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Ga snel naar https://www.activeants.be/vacatures/ en solliciteer online of stuur je cv door naar martijn.buelens@activeants.be

Adres:
Molenweg 109
2830 Willebroek
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Transport & Logistiek
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Molenweg 109, Willebroek