Terug naar resultaten

Algemene Ondernemingen Robert Wyckaert

Reservatie is niet verplicht bij Algemene Ondernemingen Robert Wyckaert, vrij bezoek tussen 10u en 17u is zeker mogelijk.

Wie we zijn

Wyckaert is een Gents klasse 8 bouwbedrijf dat al meer dan 125 jaar projecten realiseert. We zijn wild van bouwen en dat voel je in onze aanpak. Ons bedrijf heeft een zeer vlakke structuur waarbinnen directe communicatie en coaching van de medewerkers heel nadrukkelijk aanwezig zijn. Groepssfeer, permanente opleiding, flexibiliteit en functioneringsgesprekken zijn enkele thema’s die van groot belang zijn voor de firma. Niettegenstaande we tot de grotere bouwbedrijven in de markt horen, slagen we erin de familiale cultuur in ere te houden. Op de werf worden onze collega’s omringd door de nieuwste technologieën.

Een uitwisselingsplatform dat de verschillende partijen binnen een bouwproject de mogelijkheid biedt om te communiceren, documenten te beheren en taken toe te wijzen, zorgt voor een betere coördinatie, communicatie en samenwerking. BIM, Virtual Reality en Augmented Reality worden systematisch gebruikt. Tevens beschikken we over een uitgebreid machinepark. We zijn ISO, VCA en Milieu gecertificeerd, behalen jaar op jaar het duurzaamheidscharter van VOKA en zijn daardoor SDG Pioneer. 

Waar we voor staan

Wij willen “dat elk project een referentieproject wordt” voor elke stakeholder die hierbij betrokken is m.n. voor de bouwheer, leverancier, onderaannemer of werknemer. Binnen de onderneming creëren wij een echte betrokkenheidsstroom. Onze werknemers zijn onze belangrijkste partners. Wij vinden het belangrijk om kansen en uitdagingen aan eenieder te geven omdat wij persoonlijke groei heel belangrijk vinden. Anderzijds worden er diverse activiteiten georganiseerd om de teamspirit te verhogen.

Specifieke waarden dragen wij met het FOCUS-project hoog in het vaandel. We integreren duurzaam ondernemen op een proactieve manier in ons bedrijfsbeleid. Onze FOCUS-kernwaarden zijn: Familie, Ontwikkeling, Creativiteit, Uitdaging en Samenwerking.

  • F(amilie): We zijn een familiale onderneming waarbij de werknemers centraal staan.
  • O(ntwikkeling): Al onze medewerkers krijgen de kans om zich voortdurend te ontwikkelen.
  • C(reativiteit): Wij denken in elke fase van het bouwproces mee met de klant.
  • U(itdaging): We gaan alle uitdagingen aan.
  • S(amenwerken): We zetten als maatschappelijk verantwoorde onderneming met z’n allen in op de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

Veiligheid is en blijft tevens een belangrijk thema voor Wyckaert. Om de werknemers hiervoor blijvend te motiveren worden er heel het jaar door rond diverse veiligheidsthema’s acties georganiseerd. Op de laatste werkdag voor het bouwverlof in juli organiseren we een actieve veiligheidsdag onder deskundige begeleiding. 

Wat we doen

Projecten gaan van residentiele bouw over utiliteitsbouw tot industriebouw en dit voor projecten tot en met klasse 8. We zijn voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen, maar we volgen onze klanten ook richting Brussel of Antwerpen. Kortom, een financieel gezond bedrijf met ambitie! Wij zijn zeker gewaagd aan de grotere spelers. 

Wat je zeker niet mag missen

Benieuwd naar wat er zich achter onze keramische gevel afspeelt?

Ons bezoekersparcours leidt je doorheen ons nieuwe kantoorgebouw, ons magazijn en onze in-house schrijnwerkerij. We tonen je enkele digitale bouwsnufjes (denk VR-brillen, iPads waarmee je door plafonds kunt kijken en interactieve touchscreens), vertellen je over onze bijzondere inspanningen inzake duurzaamheid als SDG Pioneer en laten je zelf ervaren hoe het voelt om in een hoogtewerker omhooggetild te worden of in een graafkraan te zitten.

Kinderhartjes kunnen worden opgehaald bij een workshop hout, een zoektocht langsheen het parcours, een tekenwedstrijd en een springkasteel.

Wij werven trouwens volop aan. Heb je interesse om bij ons te werken, bezoek dan zeker onze jobstand en maak kennis met onze medewerkers en HR-verantwoordelijken!

 

Wist je dat?

Vanaf januari 2022 heeft Wyckaert op vlak van energie volledig gekozen voor hernieuwbare energie. Dit is elektriciteit die werd opgewekt door middel van hernieuwbare energiebronnen gelegen in België/Nederland (in het bijzonder zonne-energie en onshore/offshore windenergie), overeenkomstig de toepasselijke wetgeving

Openstaande vacatures

Ter versterking van onze organisatie kijken wij zowel uit naar arbeiders, als bedienden. Solliciteren kan via onze website, of door een mailtje te sturen naar work@wyckaert.eu. Telefonisch kan je contact opnemen met de HR Talent Verantwoordelijke, mevr. Evelien Bombeke, op nummer 09 222 60 24. 

Adres:
Ottergemsesteenweg 415
9000 Gent
Telefoon: 09 222.60.24
Website: www.wyckaert.eu
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Bouw
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Ottergemsesteenweg 415, Gent