Terug naar resultaten

ArtStone nv

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Beton, keramiek, natuursteen

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe vloer voor binnen of buiten, nemen we graag de tijd om je doorheen ons gamma te leiden tot je de keuze hebt kunnen maken. Kom je wat inspiratie opdoen dan kan je in onze Artroom op 30 – 45 minuten heel wat ideetjes noteren.

Wat we dagelijks doen

Artstone is het gezelligste tegelhuis van Vlaanderen. Wij voeren zelf keramiek en Oosterse natuursteen aan. In onze eigen productiehal (Heusden-Zolder) produceren we Belgische Blauwe Hardsteen en betonnen klinkers en tegels.

Waarom wij deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag 2019

We willen tonen dat er alternatieven zijn voor de grote bouwhandelaren. Door onze rechtstreekse import en eigen productie kunnen we ook concurreren op vlak van prijs. In ons ruim assortiment vindt men zeker de tegel die men echt wil. Social media tonen de mooiste interieurs, terrassen en tuinen. Maar hoe kies je? Hoe pak je het aan? Artstone denkt graag mee in ontwerp, plaatsing, trends, eigen productie en met mooie Artrooms binnen en buiten. We inspireren en adviseren (tuinarchitect, plaatsers, product) onze bezoekers graag om hun dromen waar te maken.

Wat je zal ontdekken

Stap binnen in onze wereld van droomvloeren aan scherpe prijzen. Of je nu kiest voor beton, keramiek of natuursteen … bij Artstone vind je een ruime collectie aan keramiek voor binnen en buiten zodat je een vloeiend geheel kan maken van je interieur en je terras. Daarnaast vind je ook een uitgebreid gamma Belgische natuursteen terug … een stukje Belgische geschiedenis voor bij je thuis. Onze tegelexperts helpen je graag verder met raad en daad.

Wat je zelf mag uitproberen

Wil je onze klinkers en tegels zelf eens komen bekijken en testen? Plan dan zeker je bezoek in en leef je helemaal uit in ons Experience vak waar je onze producten kunt onderwerpen aan een aantal vlektesten.

Wat we doen rond groen/duurzaam ondernemen

Artstone heeft de laatste jaren geïnvesteerd in meer groen werken en denken. In de productiehallen is er gekozen voor een waterrecuperatieproces. Verder hebben we gekozen voor groene stroom die we aanvullen met stroom via onze zonnepanelen.
 Ook in het productieproces dragen we duurzaamheid reeds jaar en dag hoog in het vaandel. Grondstoffen worden via watertransport aangevoerd om onze CO2-uitstoot te beperken en minder vrachtwagens op de wegen te laten rijden. Verder recuperen we het al het productieafval in onze betonproductie en wordt dit opnieuw gebruikt. Wat de productie van natuursteen betreft, werken we samen met een lokale verwerker voor ons productieafval. Tenslotte bieden we onze eindklant ook de mogelijkheid om oude Belgische Blauwe Hardsteen te renoveren … zo geniet je veel langer van je vloer. 

Adres:
Dendermondsesteenweg 150
2870 Puurs-Sint-Amands
Telefoon: 03 889 64 00
Openingsuren:

Van 10u tot 17u.

Inhoud:
  • Bouw
  • Interieur & Lifestyle
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Dendermondsesteenweg 150, Puurs-Sint-Amands

In the spotlight

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

GENT

KU Leuven Technologiecampus Gent

  • Techniek & Technologie