Op zondag 1 oktober 2023 willen we graag samen met jou het ondernemerschap in de kijker plaatsen. 

Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of het hapje op het einde van je parcours. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw deuren allemaal afspeelt. Ze wandelen als ware ambassadeurs weer buiten, en zo is één ding zeker: Voka Open Bedrijvendag geeft je imago, zij het als werkgever, als buurman of als producent, sowieso een ferme boost!

Deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag betekent dat je voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en ondersteuning, organisatie- en promotiematerialen. Bovendien surf je mee op onze grootse mediacampagne met een uitgekiende campagne in pers. We reiken je alle middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor je bedrijf, je medewerkers en de bezoekers. 

Ik wil graag een offerte.

Advies en ondersteuning

Om van jouw Voka Open Bedrijvendag een succes te maken

Met behulp van verschillende tools en een gedreven team ondersteunen we jou doorheen de stappen in de voorbereiding van jouw ideale Voka Open Bedrijvendag. Zo zorgen we voor een gedetailleerde retroplanning die we aanvullen met handige fiches, samen vormen zij de rode draad doorheen je hele organisatie. We helpen je ook verder via een brainstormpakket, mailings, telefoontjes, brainstormmomenten en advies. We staan voor je klaar en helpen je graag bij de organisatie van jouw idéale Voka Open Bedrijvendag!

Organisatie - en promotiematerialen

Om je deelname aan Voka Open Bedrijvendag meer visibiliteit te geven en je parcours uit te stippelen

Het goed gebruiken van deze materialen ligt mee aan de basis van een geslaagde Voka Open Bedrijvendag. We bezorgen je een basic pakket volgens de grootte van je bedrijf. Dit is niet limitatief en we denken graag met je mee in functie van de noden en wensen.

Een greep uit de doos: 'wij doen mee' affiches, 'wij doen mee' stickers, vlaggen (zonder mast), spandoeken, vborden, wegwijzers, wegwijzers gepersonaliseerd met de naam van je bedrijf, vlaggenwimpels (kleine vlaggetjes), afspanningslint, infopanelen: wist je dat, info, welkom, autostickers, autostickers gepersonaliseerd, buttons. Het goed gebruiken van deze materialen ligt mee aan de basis van een geslaagde Voka Open Bedrijvendag. Voka Open Bedrijvendag zet in op duurzaam ondernemen. Zo zijn de wegwijzers vervaardigd uit weerbestendig karton en hergebruiken we een deel van onze materialen. 

 

 

Grootse media- en perscampagne

Voka Open Bedrijvendag krijgt elk jaar heel wat persaandacht en mediabelangstelling. Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op met een mooi campagnebeeld. Dit beeld wordt ingezet in de eigen media, radio- & televisie, print & online en de uitgekiende perscampagne.

Eigen media ter waarde van €100.000

✓ Voka Open Bedrijvendag website, persoonlijke bedrijfspagina op de website Voka Open Bedrijvendag

✓ Logo gebruik vanaf de inschrijving gedurende de duur van de editie

✓ Gesponsorde posts op sociale media

Radio & televisie ter waarde van €250.000

Televisiespot op één

✓ Radiospot op radio 1, radio 2, MNM, StuBru... 

Print & online ter waarde van €430.000

✓ Aankondigingscampagne + advertenties in print: oa. Trends, Metro, Nest, Knack, Libelle, Libelle lekker, Flair, Sport Voetbalmagazine...

✓ Aankondigingscampagne Voka- Ondernemersmagazine 

✓ Aankondiging + provinciaal overzicht deelnemers in De Zondag

✓ Online promotiecampagne Voka Open Bedrijvendag: Stubru.be, Radio1.be, Knack.be, Spotify,...,

✓ Inbegrepen in je deelnameprijs: publireportage De Zondag, regionale editie lay-out volgens template. 

Perscampagne

✓ Samenwerking met pursbureau om zo maximaal bereik te genereren op vlak van persaandacht

✓ Wist je dat er jaarlijks meer dan 400 persartikelen verschijnen over Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven? 

Offerte aanvragen