NIEUW! Het hele jaar door, 24/7 virtueel binnenwandelen en je dienst in de kijker plaatsen? Dat kan! Vraag vandaag je offerte nog aan. 

Politiezones, brandweerkazernes, onderwijsinstellingen krijgen dankzij onze voordeeltarieven voor een fysieke deelname een mooie kans om ook in het Voka Open Bedrijvendag avontuur te stappen. Wil je met een andere dienst binnen je gemeente of stad deelnemen, bijvoorbeeld de sportdienst, de dienst cultuur of de bibliotheek ?Dan hebben we ook hiervoor een gunstige formule bedacht. 

SCHOLEN

Heel wat universiteiten, hogescholen en middelbare scholen namen al deel aan Voka Open Bedrijvendag! We verlagen de drempel om van dichtbij kennis te maken met het studieaanbod en de toekomstmogelijkheden van bepaalde richtingen. Scholen kunnen deelnemen aan de prijs die bedrijven met 6 tot 50 werknemers betalen. Vermeld deelnamecode 'School' bij fysieke inschrijving.

POLITIE EN BRANDWEER

Politiezones en brandweerkazernes stappen graag in het Voka Open Bedrijvendag avontuur. Een blik werpen achter de schermen van dergelijke instellingen doe je dan ook niet elke dag! Een rondje in de tuimelwagen, de hogedrukslang bedienen, meerijden met de brandweerwagen of spectaculaire demonstraties aanschouwen, het is de moeite waard. Politie- of brandweerkorpsen die ook graag mee de deuren openen op Voka Open Bedrijvendag, genieten een voordeeltarief. Ondanks het hoge aantal korpsleden, kunnen zij deelnemen in de categorie bedrijven met 1 tot 4 werknemers. Het allerlaagste tarief dus. Gebruik deelnamecode 'Politie' of 'Brandweer' bij fysieke inschrijving.

 

LOKALE OVERHEIDSDIENSTEN

Het stadhuis, de bibliotheek, de technische dienst, het cultureel centrum, het containerpark,... Het zijn allemaal lokale overheidsdiensten waarmee mensen dagdagelijks in contact komen. Weten ze echter wat er achter de schermen gebeurt? Vaak niet. Op Voka Open Bedrijvendag geven we ook deze diensten de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek. Een stads- of gemeentedienst kan deelnemen aan het tarief van een bedrijf met 1 tot 4 werknemers, net zoals de politie of brandweer. Het allerlaagste tarief dus. Gebruik deelnamecode 'Dienst' bij fysieke inschrijving om het voordeel te genieten.