Ingenix

Fysiek bezoek
Rolstoeltoegankelijkheid: gedeeltelijk
Meer filters: leuk voor kinderen
Talen: nederlandstalig

Wat valt er te beleven?

Stay tuned

Kijk af en toe eens naar deze pagina voor meer info over het programma op zondag 1 oktober 2023 bij Ingenix.

Waar?

Ons adres

Office One - Ruiseleedsesteenweg 9, 8700 Tielt

Je hoeft niet te reserveren.

Wie we zijn

Ingenix creëert ruimte voor u en uw onderneming. Ook voor onze medewerkers – de Ingenauten – zet Ingenix in op het creëren van ruimte. We creëren ruimte door optimalisatie en automatisatie van jouw bedrijfsprocessen. Ruimte voor jou, je onderneming, je teamleden, kortom (adem)ruimte voor je volledige organisatie. Onze gepersonaliseerde aanpak volgt het traject van individuele raketten via een eenvoudige en gefaseerde aanpak. Gedreven en ambitieus voeren we steeds een heldere en open communicatie. We blijven beschikbaar vanuit ons control center om je te ondersteunen. We komen bij jou langs als denktank voor de groei van je organisatie om aangepaste procedures te creëren en focus te brengen voor je teamleden. Voor onze Ingenauten creëren we ruimte door onze innovatieve aanpak en de gedreven teamgeest die ervoor zorgt dat elk van de ingenauten op zoek gaat naar de grenzen van zijn of haar comfort zone. Elke Ingenaut kan een software project van A tot Z begeleiden en door de continue wisselwerking binnen ons geweldig team slagen we erin om héél wat mooie software oplossingen voor bedrijven te implementeren met een directe ROI voor de onderneming. Daarnaast willen we met onze nieuwe kantoorruimte nog meer ruimte creëren voor onze mensen, onze klanten en onze contacten. We mikken erop om kennissessies te organiseren in ons modern kantoor, om mensen samen te brengen in onze nieuwe space, om een stevig control center te hebben waar u met uw software vraagstukken heen kan en om een optimale werkomgeving te creëren met de uitstraling waar Ingenix garant voor staat. Contacteer ons voor een gesprek. Aandachtig luisteren we naar je uitdagingen. Met onze expertise reiken we de oplossing op jouw maat aan. We boldly go where no man has gone before!

Wat we doen

Je software naar een hoger niveau brengen is onze missie. Vanuit Ingenix zetten wij samen met jou, je software-raket op koers, gefaseerd en doelgericht. Het Ingenix controle centrum staat garant om jouw ambitieuze doelstelling te behalen, kwalitatief en comfortabel. Ingenix staat garant voor de 80/20 regel. We raden steeds aan om 80% van jouw onderneming in een standaard pakket onder te brengen. Wij zijn er om jou te ontzorgen van de overige 20%. Daarbij stipuleren we dat die 20% net uw concurrentieel voordeel is, de bestaansreden van de onderneming. De ondersteuning om de bestaansreden vast te kunnen houden hoe je die wil, dát is de drijfveer van Ingenix. We zijn actief binnen het domein van software op maat en binnen het domein van de business intelligence en rapportering. Concreet zetten we binnen software op maat in op drie kernpunten: – integreren : we schakelen alle processen en systemen naadloos aanéén. Onze synchronisaties draaien op de achtergrond en connecteren de verschillende software pakketten die jouw onderneming ondersteunen tot één geheel zodat overbodige, redundante en foutgevoelige acties om data tussen verschillende systemen gelijk te houden, niet langer nodig zijn. – automatiseren : saaie, ééntonige en vanzelfsprekende stappen worden geëlimineerd. We parametriseren punten in de procedures om menselijke interactie te minimaliseren. We herleiden verwerking tot validatie en zorgen ervoor dat jouw medewerkers zich kunnen focussen op de groei van de onderneming in plaats van het bolwerken van de dagdagelijkse taken. – optimaliseren : tenslotte halen we data op uit specifieke software pakketten om er een eenvoudige laag boven / rond te bouwen die je in staat stelt om complexe schermen te herleiden naar vereenvoudigde overzichten van waardoor je sneller en efficiënter kan werken. We halen dat éne vervelende scherm uit een bestaand software pakket en herschrijven dat tot een verademing om mee te werken, zonder dat je daarvoor afscheid hoeft te nemen van de andere voordelen van het bestaande software pakket. Dit alles doen we voornamelijk binnen de Microsoft Stack en stellen daarbij de kracht van Microsoft tools ter beschikking van onze medewerkers en klanten.

 

Waar we voor staan

Ingenix creëert ruimte voor u en uw onderneming. Je software naar een hoger niveau brengen is onze missie. Vanuit Ingenix zetten wij samen met jou, je software-raket op koers, gefaseerd en doelgericht. Het ingenix controle centrum staat garant om jouw ambitieuze doelstelling te behalen, kwalitatief en comfortabel. Helder en open communiceren we in de aanloop, tijdens en na afloop van uw specifieke missie op maat. Gedreven en ambitieus zetten we de uitdaging om in een doelgerichte oplossing met onze unieke enthousiaste aanpak. Eenvoudig en gefaseerd verzorgen we de vertaling van uw vraag voor een aangename en doeltreffende projectbeleving. Faciliteren en connecteren met aandacht voor een langdurige relatie en met zorg voor uw omgeving en uw mensen In een digitale wereld met steeds meer artificiële intelligentie komt de mens alsmaar centraler te staan. Bij Ingenix zien we dit heel erg in. We dragen zorg voor alle betrokken stakeholders en maken gebruik van “best of breed” technologieën. In dit digitaal tijdperk blinken Ingenix en alle Ingenauten uit qua dienstverlening. De mens staat centraal in onze ruimtereizen, dat is vanzelfsprekend. Wij luisteren actief naar alle betrokken stakeholders en adviseren vanuit onze expertise. Daarnaast bieden we hulp bij het inrichten van change management trajecten binnen jouw onderneming. De waarde van alles wat we doen ligt bij onze teamleden, onze ingenauten. Intern bieden we iedere Ingenaut de nodige middelen voor een optimale prestatie bij onze klanten. Ook in onze partnerships zetten we een transparante en aangename communicatie voorop. We werken met en voor elkaar. Zo bereiken we samen onze vooropgestelde doelen met gerichte procedures zodat het productief werken is voor ieder. Kom met ons mee op ruimtereis. Together we will be dancing on the moon!

 

Wat je zeker niet mag missen

Breng een bezoek aan Ingenix en dompel je onder in de ruimte-terminologie. Kom eens langs om te zien waar onze software ingenieurs hun ding doen en wat we precies bedoelen met ons ruimte thema. Neem zeker ook een kijkje op ons terras op de derde verdieping van Office One om even te genieten van het prachtige uitzicht.

Wist je dat

Wist je dat Futura het eerste lettertype is dat op de maan geïntroduceerd was? Een evidente keuze dus om op te nemen in de stijlgids van Ingenix!

Openstaande vacatures

Ingenix heeft ook een aantal openstaande vacatures.
Benieuwd naar meer informatie? Ontdek ze hieronder.

Ontdek ze hier

Ontdek andere bedrijven in deze regio

CLdN

Zeebrugge
CLdN is een toonaangevende leverancier van ...
Digitaal bezoek

bpost

Brussel
De postbode aan je deur, het ...
Digitaal bezoek

Hairclinic+

Brugge
Brugge in België is de locatie ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Westelek GH

Tielt
GROEP Alelek is een elektrogroothandel met ...
Fysiek bezoek

Broucke kachels & speksteencenter – Diksmuide

Esen
Al meer dan 60 jaar lang ...
Fysiek bezoek

Bizbike

Wielsbeke
Bizbike is de enige fietshandelaar dat ...
Fysiek bezoek

Minerva Cycling

Ieper
Al meer dan 100 jaar brengt ...
Fysiek bezoek

Residentie Van Simaey

Gavere
Is een groots opgezette herbestemming en ...

Politiezone Damme/Knokke-Heist

Knokke-Heist
We zijn een dynamisch, professioneel team ...
Fysiek bezoek

A+E Consult

Lauwe
A+E Consult te Lauwe is een ...
Fysiek bezoek

SSA Sporting Goods NV & Logflow NV

Zandvoorde
Het grootste assortiment aan bogen en ...
Fysiek bezoek

O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem

Waregem
Fysiek bezoek

Belgische Marine

Zeebrugge
België telt 67 km kustlijn, gelegen ...
Digitaal bezoek
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

R-dreams werktextiel

Tielt
R-dreams werktextiel is de one-stop-shop met ...
Fysiek bezoek

Maatwerkbedrijf Mariasteen

Hooglede
We zijn een mensgedreven organisatie die ...
Fysiek bezoek

DE KEYZER BV

Menen
Familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al ...
Fysiek bezoek

AZ Zeno Campus Blankenberge

Blankenberge
Fysiek bezoek
In hotspot Zwevegem

Sustainable Development Group – Beologic

Zwevegem
Sustainable Development Group bestaat 20 jaar ...
Fysiek bezoek
In hotspot Zwevegem

Begrafenissen Messiaen

Zwevegem
Persoonlijke diensten met mooie levensverhalen. Mooie ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Broucke kachels & speksteencenter – Tielt

Tielt
Al meer dan 60 jaar lang ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Bofisc Tielt

Tielt
Boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Volledige cijfers, ...
Fysiek bezoek

e-BO Enterprises

Oostende
e-BO Enterprises combineert bijzondere klanten met ...
Fysiek bezoek

ScioTeq

Kortrijk
ScioTeq ontwerpt en produceert al 35 ...
Digitaal bezoek

Farys

Oostende
Farys verzorgt verschillende diensten in het ...
Digitaal bezoek

Roularta Media Group

Roeselare
Roularta Media Group is een Belgische ...
Digitaal bezoek

Snick Euroingredients

Oostkamp
SNICK EuroIngredients een zeer klantgerichte toeleverancier ...
Digitaal bezoek

Dentaal Tema

Sint Andries Brugge
Innovatief dentaaltechnisch labo in Brugge. Totaalaanbod ...
Fysiek bezoek

Politie Oostende

Oostende
Politie Oostende voorziet in de veiligheid ...
Digitaal bezoek

UNIE-K

Sint-Michiels
UNIE-K biedt intensieve ondersteuning aan volwassen ...
Fysiek bezoek

De Kringloopwinkel | Constructief | Team Groen

Heule
De Kringloopwinkel is een maatwerkbedrijf dat ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

IT Provider

Tielt
IT Provider uit Tielt neemt de ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Royal A-ware

Tielt
Royal A-ware is inmiddels de tweede ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Office One by Vlaemynck

Tielt
Aan de rand van het West-Vlaamse ...
Fysiek bezoek

VZW De Groene Kans

Diksmuide
Het maatwerkbedrijf De Groene Kans heeft ...
Fysiek bezoek

Ceratec

Ploegsteert
Ceratec is een Belgisch technologie- en ...
Fysiek bezoek
In hotspot Zwevegem

Imog

Zwevegem
Imog is de Intergemeentelijke Maatschappij voor ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Warnez NV

Tielt
Het familiebedrijf Warnez verpakt verse aardappelen ...
Fysiek bezoek
In hotspot Zwevegem

Lokaal Bestuur Zwevegem

Zwevegem
Het lokaal bestuur Zwevegem huist in ...
Fysiek bezoek

Maselis

Roeselare
Maselis verwerkt granen zoals maïs, haver, ...
Fysiek bezoek

Fluvius Regiogebouw Kortrijk

Kortrijk
Fluvius bouwt en beheert de publieke ...
Fysiek bezoek

Fluvius Regiogebouw Brugge

Brugge
Fluvius bouwt en beheert de publieke ...
Fysiek bezoek

Fluvius Campus Torhout

Torhout
Fluvius bouwt en beheert de publieke ...
Fysiek bezoek

Fluvius Regiogebouw Ieper

Ieper
Fluvius bouwt en beheert de publieke ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Van Hulle Bouwservice nv

Tielt
Van Hulle Bouwservice uit Tielt is ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Shamrock NV

Tielt
Shamrock omvat verschillende takken van de ...
Fysiek bezoek

Piano’s Maene

Ruislede
Piano's Maene wil als N° 1 ...
Fysiek bezoek

Altex

Sint-Eloois-Winkel
Altex produceert en plaatst raamdecoratie op ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tielt

Sint-Andriesziekenhuis vzw

Tielt
Het Sint-Andriesziekenhuis biedt als regionaal ziekenhuis ...
Fysiek bezoek

Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Oostkamp
Voka is het grootste en meest ...
Digitaal bezoek
Fysiek bezoek
In hotspot Zwevegem

Claerhout Aluminium NV

Harelbeke
Claerhout Aluminium ontwikkelt, produceert en monteert ...
Fysiek bezoek

VCS Forklifts

Desselgem
VCS Forklifts is een merkonafhankelijk full-service ...
Fysiek bezoek

Van Der Bauwhede

Waregem
Van Der Bauwhede één van de ...
Fysiek bezoek

Inagro

Rumbeke-Beitem
Onderzoek & advies in landbouw en ...
Fysiek bezoek

Steenbakkerij van Ploegsteert

Ploegsteert
Ploegsteert maakt snelbouwstenen, gevelstenen en gewelven ...
Fysiek bezoek

Brouwerij Liefmans

Short description of the article. Nullam ...