Voka Open Bedrijvendag geeft starters graag een duwtje in de rug. Het zijn namelijk deze jonge, frisse ondernemingen die de draagkracht van Voka Open Bedrijvendag héél goed kunnen gebruiken in hun groeiproces, zowel om de aandacht van klanten te trekken als van leveranciers of investeerders. Om de drempel voor deelname te verlagen, voorziet Voka Open Bedrijvendag uitzonderlijk milde prijzen voor deze categorie bedrijven.

Een startende onderneming werd opgericht na 1 januari 2017, en is op geen enkele manier een verderzetting, overname, verhuis, uitbreiding of spin-off van een bestaande onderneming. De Voka Open Bedrijvendag organisatie beslist bij inschrijving of jouw bedrijf aan de vooropgestelde criteria voldoet. Opgelet, deze tarieven zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Eerste deelname: €895 euro excl. BTW - Deelnamecode 'starter 1'
Tweede deelname: €1.495 euro excl. BTW - Deelnamecode 'starter 2'
Derde deelname: €2.050 euro excl. BTW - Deelnamecode 'starter 3'

 

MONX KOFFIEBRANDERIJ

"Als startende onderneming is het belangrijk om te investeren in zichtbaarheid en naamsbekendheid. Voka Open Bedrijvendag heeft ons geholpen om op één dag een grote massa te mobiliseren om de branderij te bezoeken. We konden ons verhaal met de juiste beleving en smaak brengen waardoor Monx sterker in de markt staat dan ervoor." Jan Kuppers, Zaakvoerder

Downloads

Infofiche Starters

Infobrochure Starters

OBD_2-luik_Starter_2020.pdf