Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2021 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 31e keer plaats en dit op zondag 3 oktober.

Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Ons team van enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Open Bedrijvendag. In het team schuilt 30 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee, zorgen voor promotiemateriaal en nemen je op in onze grootse mediacampagne!

Inge Claerhout

Inge Claerhout

Directeur

Samen met een gedreven team het ondernemerschap in Vlaanderen in de kijker zetten, I like it!

Mieke Ampe

Chief Sales Officer – The Smart Solutions Expert

Ik help jou, West-Vlaanderen & Antwerpen met plezier verder. Always in for a call!

Helga Ponet

Director of First Impressions - Business Relationship Manager

Jouw ambitie uit Limburg, Vlaams-Brabant & Antwerpse Kempen realiteit laten worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Laurence Commane

Project & Content Manager – Digital Buzz Queen

Digital marketing specialist & communicatie duizendpoot. 

Emma Vandeperre

Digital Project Assistant

Enthousiast over alles wat met digitale marketing en communicatie te maken heeft. Hulp nodig? Emma to the rescue!

DE WERKDAG VAN JEROEN

8u30

Ik begin mijn dag steevast met een fietstocht naar school om de kinderen weg te brengen. Zo kan ik tussen 8u30 en 8u45 fris aan mijn werkdag beginnen. Meestal werk ik thuis. Die vrijheid is handig meegenomen, om tijdverlies in de drukke ochtendspits te vermijden.
 

9u - 12u

Als accountmanager begin ik meestal met het lezen en beantwoorden van mijn inkomende mails en het volgen van persberichten over bedrijven in mijn regio. Hierdoor kan ik bedrijven contacteren die interessante content hebben te brengen. Ik probeer eerst telefonisch de juiste contactpersoon te pakken te krijgen. Ik kan 15 potentiële deelnemers bereiken. Uiteraard is het de bedoeling om zoveel mogelijk afspraken vast te leggen om langs te gaan.
 

12u30

Iets na het middaguur kies ik voor een snelle en gezonde lunch en daarna begeef ik mij richting Kruisem voor een adviesbezoek bij Elektro Van Assche, één van onze deelnemers. Om 13u15 stipt ben ik op de afspraak Ik bel nog even met mijn collega Laurence om nog een paar creatieve tips mee te nemen. Samen met de zaakvoerders wordt er gebrainstormd over de aanpak en bekijk ik met hen de locatie om een mooi parcours uit te stippelen. Ik wijs hen op het belang van een goede communicatie op onze website en raad hen aan om voor hun social media campagne nog eens contact op te nemen met Laurence, een specialiste ter zake. We proberen bedrijven zoveel mogelijk op maat te begeleiden en daarvoor nemen we onze tijd.
 
“Bij Voka Open Bedrijvendag is geen ongemotiveerde medewerker te vinden. Iedereen zet zich dagelijks in om onze bedrijven en bezoekers een overgetelijke dag te bezorgen op de 1ste zondag van oktober! Zo maken we het verschil!”

15u

Om 15u15 ronden we af en ga ik naar mijn volgende afspraak, Crossfit Holthem in Haaltert. Ter plaatse gekomen leg ik onze werking uit en ontdek ik dat zij graag willen deelnemen om nieuwe leden te werven en hun B2B-mogelijkheden in de verf te zetten naar bedrijven toe. Ideaal!
 

17u

Om het nuttige aan het aangename te koppelen neem ik om 17u nog deel aan een crossfit-sessie met lesgever Nathan om de werking beter te leren kennen. Het is me duidelijk geworden dat ook zij een interessant én sportief programma met de nodige workshops kunnen aanbieden aan onze bezoekers. Na een verfrissende douche keer ik om 18u15 terug huiswaarts om 2 kinderen tijdig in bed te stoppen. Morgen ga ik er met stramme spieren en een grote dosis enthousiasme opnieuw tegenaan.