Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2022 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 32e keer plaats en dit op zondag 2 oktober.

Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Ons team van enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Voka Open Bedrijvendag. In het team schuilt 31 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee, zorgen voor promotiemateriaal en nemen je op in onze grootse mediacampagne!

Vraag vandaag nog je offerte aan.

Inge Claerhout

Inge Claerhout

Directeur

Samen met een gedreven team het ondernemerschap in Vlaanderen in de kijker zetten, I like it!

Hilde Vernou

Hilde Vernou

Project Manager

Creëer je eigen opportuniteiten.

Emma Vandeperre

Digital Project Assistant

Enthousiast over alles wat met digitale marketing en communicatie te maken heeft. Hulp nodig? Emma to the rescue!

Helga Ponet

Director of First Impressions - Business Relationship Manager

Jouw ambitie uit Limburg, Vlaams-Brabant & Antwerpse Kempen realiteit laten worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Mieke Ampe

Chief Sales Officer – The Smart Solutions Expert

Ik help jou, West-Vlaanderen & Antwerpen met plezier verder. Always in for a call!

Veerle

Veerle Huygh

Business Relationship Manager

Walking with you towards more business. Vele stapjes leiden tot jouw uniek bedrijf. Zet er op 2 oktober de Voka Open Bedrijvendag Spot Op! Samen wandelen we naar nieuwe mogelijkheden.