Home Alle deelnemende bedrijven ZSE Technology NV

ZSE Technology NV

Fysiek bezoek
Talen: franstalig, nederlandstalig
Rolstoeltoegankelijkheid: gedeeltelijk
Meer filters: leuk voor kinderen

Wat valt er te beleven?

Bedrijfsrondleidingen

Voka Open Bedrijvendag gaat door van 10u00 tot 17u00.

Waar?

Ons adres

Droneport Lichtenberglaan 1090 , 3800 Sint-Truiden

Je hoeft niet te reserveren.

Wie we zijn

Mensen die in het voorjaar wandel-en fietstochten maken langsheen de prachtige bloesems in Haspengouw, zijn ongetwijfeld al eens gestopt voor een rustmoment in Droneport, te Sint Truiden in Limburg. Deze campus op het oude militaire vliegveld van Brustem, is de laatste jaren uitgegroeid tot een modern ecosysteem voor drone-gerelateerde activiteiten. De ideale plek dus om een start-up als ZSE Technology NV alle kansen te bieden om zich als nieuw Belgisch bedrijf te profileren in de ontwikkeling van innovatieve technieken ter ondersteuning van drone- en anti-drone operaties.

Vandaag leren we veel over de talrijke, goedbedoelde toepassingen van drones in onze moderne samenleving: drones zijn zogenaamde ‘game changers’, vandaag… maar vooral ook in de toekomst. Ze dienen tal van doeleinden in de landbouwsector, de industrie, de medische wereld, de bouw- en transport wereld, etc… Drones worden ingezet voor tal van civiele toepassingen, maar ook in de militaire wereld worden ze meer en meer gebruikt voor het bereiken van militair strategische of – tactische objectieven.

De situatie in Oekraïne vandaag is een goed voorbeeld van hoe drones worden ingezet voor militaire doeleinden, vaak in aanvals scenario’s, meestal met vernietigende effecten. De nefaste gevolgen van drones manifesteren zich niet enkel tijdens crisis of oorlogsomstandigheden. Ook dagdagelijks kunnen drones op een malafide manier aangewend worden voor bvb transporten van drugs, voor spionage, voor tal van ongewenste acties die onze privacy zouden kunnen verstoren. Voor sommigen zijn drones zelfs geëvolueerd tot een geprefereerde vector of ideaal wapen voor het plegen van terroristische aanslagen.

We leren dus veel over drones en hun toepassingen, maar leren we ook iets over hoe we ongewenste drones uit ons luchtruim moeten weren? Hoe kunnen we de gevaren van lethale aanvalsdrones mitigeren? Hoe kunnen we gevoelige infrastructuur (nucleaire sites, zee- en luchthavens), belangrijke evenementen (festivals, NAVO- of EU Tops), materialen, burgers en ook militairen beschermen tegen de nefaste gevolgen van lethaal drone gebruik? ZSE Technology NV stelt zich tot doel de antwoorden te vinden op deze vragen.

Wat we doen

ZSE Technology legt vandaag een primaire focus op de ontwikkeling en het assembleren van anti-drone systemen. We doen daarvoor beroep op Turkse technologieën van erg hoog niveau. Componenten worden ingevoerd vanuit Ankara, om ze vervolgens te assembleren in Vlaanderen (Sint Truiden) tot geïntegreerde en vol-automatische anti-drone systemen. De integratie van de onderdelen in één enkel systeem laat toe de zogenaamde ‘neutralisatie cirkel’ te sluiten, startend bij detectie, identificatie, tracking, classificatie, en desgevallend, eindigend bij neutralisatie en rapportering.

Data beheer en – verwerking zijn belangrijke onderdelen van het gehele proces. Neutralisatie gebeurt op een ‘niet-kinetische’ manier door middel van ‘jamming’ (storing in het RF domein) en spoofing (verstoring van satelliet signalen). Deze jamming en spoofing gebeuren manueel, maar kunnen ook vol-automatisch geactiveerd worden, 360° oftewel in een welbepaalde richting (directief). Bedoeling is om zowel statische als dynamische systemen aan te leveren op de markt.

In een tweede fase zal ZSE Technology zich ook verder toeleggen op nieuwe mogelijkheden binnen de drone-sector; deze sector toont nog enkele hiaten en ‘niches’ die ons laten verhopen om in toekomst een belangrijke bijdrage te kunnen leveren in het aanleveren van moderne, multifunctionele drones, die zowel civiele maar vooral ook militaire (defensief geinspireerde) doeleinden zullen dienen. Meer daarover later…

Waar we voor staan

“Onszelf op een gedreven en ambitieuze wijze inzetten voor de bescherming van omgevingen in de meest brede zin van het woord” (Zealously securing environments), is het motto dat ZSE koestert in het nastreven van haar objectieven en in de uitvoering van haar taken. ‘Ambitieus‘ in wie we zijn en ‘compliant‘ in wat we doen, willen we als Belgische bedrijf kwaliteitsvolle producten op de (internationale) markt brengen, ook tegemoet komend aan behoeften die bvb de NAVO en de EU zich stellen voor militaire doeleinden. ZSE streeft er immers naar om op een relevante manier bij te dragen tot de bescherming, de verdediging, en het behoud van onze democratische normen en waarden binnen onze maatschappij, vooral in tijden van spanning, bedreiging en gevoelens van onveiligheid. ZSE staat voor innovatie, competitie en samenwerking met andere bedrijven binnen transparante structuren. We doen dit door te bouwen aan en te vertrouwen op een team van gemotiveerde, technisch onderlegde, integere en loyale ‘ploegspelers’.

Wat je zeker niet mag missen

Wil jij zien hoe ZSE aan het opstarten is, hoe onze kantoren eruit zien, hoe ons atelier langzaam maar zeker de ‘looks’ krijgt van een echte productie-eenheid, kom dan zeker langs in Droneport. Onze kantoren (250 m²) bevinden zich op de 2de (bovenste) verdieping; je kan er geraken met de trap, maar de lift naar boven laat ook toe om minder mobiele bezoekers een kijkje te laten nemen. Beneden op het gelijkvloers is er ons atelier, 180 m² groot: je kan er zien met welke werktuigen we de systemen in mekaar steken, en natuurlijk kan je kennis maken met onze “SCUTO” (zo heet het anti-drone systeem). Tekst en uitleg hoort er natuurlijk ook bij, en vragen mogen altijd gesteld worden. Gezien onze toekomstige interesse in de drones, zal je in de drone-kooi, net buiten het gebouw, kennis kunnen maken met de vliegende drone. Zoals reeds aangegeven zullen we in de toekomst ook in dit domein meer en meer actief worden.

Extra info

Er is voldoende parking voorhanden in Droneport: elektrische wagens en -fietsen kunnen er bijgetankt worden, en vanzelfsprekend kan iedereen in de cafetaria van Droneport terecht voor een drankje en een hapje naar eigen lust. Openstaande vacatures zijn er ook…als start-up zijn we nog in volle uitbouw van ons team dat vandaag bestaat uit 3 mannen en één vrouw.

We zoeken nog nieuwe mensen met interesse voor deze meer dan boeiende (anti) drone wereld, met de nodige technische bagage, en vooral met veel zin voor teamwerk in een fijne sfeer vol ambities en dromen voor de toekomst.

Meer informatie vinden jullie bij ZSE Technology NV, Droneport, Sint Truiden.

Wees welgekomen op 1 oktober !

ZSE Technology NV in de kijker

Ontdek andere bedrijven in deze regio

In hotspot Regio Haspengouw

Splendid Woningbouw

Sint-Truiden
Stadsontwikkeling in Sint-Truiden / Park Gulden ...
Fysiek bezoek

G&D Energy

Tongeren
G&D Energy werd in 2013 opricht ...
Fysiek bezoek

bpost

Brussel
De postbode aan je deur, het ...
Digitaal bezoek

Toster Software

Genk
Toster upgrades reality. Met Toster geloven ...
Fysiek bezoek

Sparkx Hasselt

Hasselt
Sparkx Hasselt, dat is het grootste ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

IVECO Vanvuchelen

Sint-Truiden
Wij zijn Car & Truck center ...
Fysiek bezoek

Toplas nv

Bree
Snelheid, flexibilieit en feilloos maatwerk in ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

Van Mossel Sint-Truiden – Citroën, Fiat, Jeep, Peugeot & Kia

Sint-Truiden
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is ...
Fysiek bezoek

Zerobuild.eu

Pelt
Zerobuild streeft ernaar om met een ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

Psychiatrisch Ziekenhuis Asster i.s.m. Vanhout en Dethier

Sint-Truiden
VZW Asster is een organisatie die ...
Fysiek bezoek

Gutami Solar

Beringen
Striving for a bright future in ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

Verelana

Sint-Truiden (Zepperen)
Verelana is een merk van kwaliteits ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

H27

Sint-Truiden
Het bedrijf H27 bv is pas ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Essec Group

Tessenderlo
ESSEC GROUP staat garant voor 360° ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Beva Plus

Tessenderlo
BEVA PLUS is dé renovatiespecialist in ...
Fysiek bezoek

Kadeco Vision

Beringen
Op zoek naar het perfecte geschenk? ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

Team Hope voedselbedeling Sint-Truiden

Sint-Truiden
Gewone mensen met een hart voor ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

Dienst Toerisme Sint-Truiden

Sint-Truiden
Het team van toerisme Sint-Truiden staat ...
Fysiek bezoek

Chocoberley

Herk-de-Stad
Chocoberley is een ambachtelijke chocolatier en ...
Fysiek bezoek

Adlex

Genk
Adlex advocaten & bemiddelaars biedt haar ...
Digitaal bezoek

Sabca

Lummen
SABCA Limburg nv is een dochteronderneming ...
Digitaal bezoek

Vlaamse Waterweg

Hasselt
De Vlaamse Waterweg nv beheert en ...
Digitaal bezoek

Provan

Genk
Provan biedt u een totaaloplossing aan ...
Digitaal bezoek

Atlas Copco – Power Tools Distribution

Hoeselt
Power Tools Distribution maakt deel uit ...
Digitaal bezoek

Thor Genk

Genk
Strategisch gelegen bedrijven-, technologie-, opleidings- en ...
Digitaal bezoek

LeBeck BV

Ham
LeBeck koopt en verkoopt gebruikte en ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Containers Maes

Tessenderlo
Containers Maes, marktleider in recycleren van ...
Fysiek bezoek

Goodlife Foods / Izico Bocholt NV

Bocholt
GoodLife Foods Bocholt, ook wel bekend ...
Fysiek bezoek

White Light

Genk
Bij White Light brengen ze merken ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

Juwelier Willems

Sint-Truiden
Juwelier Willems is een naam als ...
Fysiek bezoek

Noust

Lommel
Bij Noust maken we gebruik van ...
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

AVANT Machinery

Sint-Truiden
Avant Machinery is de invoerder en ...
Fysiek bezoek

Falcomotive

Halen
Falcomotive is een 5-sterren autodealership.
In hotspot Regio Haspengouw

Chevaline Paardencrematorium / Amicitia Dierencrematorium

Sint-Truiden
Bij Amicitia geven ze ieder dier ...
Fysiek bezoek

Bauhous

Dilsen-Stokkem
Bauhous heeft verschillende flexkantoren en vergaderruimtes ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Futech

Tessenderlo
Futech is een specialist in zonnepanelen, ...
Fysiek bezoek

Fluvius Campus Hasselt

Hasselt
Fluvius bouwt en beheert de publieke ...
Fysiek bezoek

Bamboo Belgium

Hechtel-Eksel
Bamboo Belgium gebruikt duurzame bamboe voor ...
Fysiek bezoek

Sit and Sleep Hasselt

Hasselt
Sit & Sleep biedt rugvriendelijkheid op ...
Fysiek bezoek

Artur Interieur

Zonhoven
Artur Interieur combineert maatwerk, vakmanschap en ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Murprotec Vochtbestrijding Tessenderlo

Tessenderlo
Murprotec de specialist in vochtbestrijding: opstijgend ...
Fysiek bezoek

Atelier Ferro

Heusden-Zolder
Atelier Ferro produceert en plaatst metalen ...
Fysiek bezoek

De Vis Factorij & CPS Processing

Riemst
De Vis Factorij biedt duurzame kwaliteitsvis ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

JNS Betonboringen

Tessenderlo
JNS betonboringen is uw betrouwbare partner ...
Fysiek bezoek

Walth

Genk
Walth startte in 2021 om de ...
Fysiek bezoek

DD Pomp- en beregeningstechnieken

Hechtel
DD Pomp en beregeningstechnieken is gespecialiseerd ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Lokaal bestuur Tessenderlo – zwembad de Vloetlijn

Tessenderlo
De Vloetlijn is een zwembad waar ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Lokaal bestuur Tessenderlo – ’t Kraanhof

Tessenderlo
Op deze locatie van het lokaal ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Lokaal bestuur Tessenderlo – VDW

Tessenderlo
VDW - staat in voor de ...
Fysiek bezoek
In hotspot Tessenderlo

Adio Dierencrematorium

Tessenderlo
Dierencrematorium Adio is een familiebedrijf waarbij ...
Fysiek bezoek