Terug naar resultaten

Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC)

Wij nemen ook virtueel deel aan Voka Open Bedrijvendag! Wandel virtueel binnen via www.openbedrijvendagvirtueel.be/virtual-tour/het-beurs-meeting-en-congre...

Wie we zijn

Het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Deze buitengewone ligging – gelegen op wandelafstand van talloze Brugse hotels en wereldberoemde attracties, beantwoordt aan alle noden van een moderne event- en congreslocatie. Het gelijkvloers – met een totale oppervlakte van 4.500m² – is de ideale ruimte voor beurzen, grotere publieksevents en zelfs concerten tot 2500 personen. De bovenverdiepingen zijn ontworpen voor meetings en congressen van 10 tot 514 deelnemers.

Het ontwerp van dit unieke gebouw voorziet in alle gewenste voorzieningen: een plenaire zaal met een telescopische tribune voor 514 personen, een ruime foyer, poster areas, 12 vergaderzalen en een cateringruimte op de bovenste verdieping met een prachtig zicht op de binnenstad van Brugge. Samenkomen in het hart van een werelderfgoedstad maakt elk event uniek. Het BMCC is de grootste meeting venue van Brugge.

Waar we voor staan

Dé ideale locatie:

Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek. Stap het BMCC buiten en ontdek meteen wat deze bewonderenswaardige UNESCO werelderfgoedstad jou te bieden heeft. Geniet van lekker eten, gezellige terrassen of breng een bezoekje aan wereldberoemde musea. Het BMCC is vlot toegankelijk via het openbaar vervoer, te voet, met de fiets of met de auto.

Het draait om mensen:

Het team van BMCC denkt met je mee. Samen gaan we aan de slag en zorgen we voor de juiste basis en opbouw van jouw event. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in het BMCC.

Een hart voor de natuur:

Je evenement organiseren in het BMCC is een duurzame keuze. Van het groendak op het gebouw dat het regenwater buffert, de lucht zuivert en de binnentemperatuur reguleert tot de recycleerbare materialen en lokale leveranciers en producten voor jouw event. Respect voor de opvattingen en meningen van mensen, maar ook voor onze planeet staan centraal binnen het BMCC. 

Wat we doen

Verhuur van zalen:

  • Inkomhal: in de indrukwekkende inkomhal op niveau 0 kan je je gasten welkom heten en de registraties uitvoeren.
  • Auditorium: het auditorium met inklapbare tribune biedt plaats aan 514 deelnemers. Verander de set-up volgens het concept van jouw event.
  • Vergaderzalen: de 12 vergaderzalen op niveau 3 zijn overgoten met licht, multifunctioneel en voorzien van de basistechnieken die jouw meeting nodig heeft.
  • Cateringruimte & terras: de cateringruimte op niveau 4 geeft uit op een terras met spectaculaire zichten op de historische binnenstad.
  • Beurshal: in de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m2 is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen.
  • Parking & vestiaire: de parking, vestiaire en lockers bevinden zich op niveau -1.
Wat je zeker niet mag missen

Een rondleiding in het splinternieuwe gebouw. 

Wist je dat?

We ideaal gelegen zijn in het centrum van een werelderfgoedstad?

Openstaande vacatures

Wij zijn voortdurend op zoek naar stagehands: 

 

Volg ons op social media

Wij zijn ook actief op social media:

Adres:
Beursplein 1
8000 Brugge
Telefoon: 050 89 35 47
Openingsuren:

Van 9u tot 17u

Inhoud:
  • Voeding & Events
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Beursplein 1, Brugge