Terug naar resultaten

Café Coureur (Fietshotspot)

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Belgisch - vernieuwend - wielerhotspot

Wat we dagelijks doen

Elke dag véloromantiseren wij onze klanten door hen de koers en alles errond te laten beleven. We doen dit door het creëren van fietsevents met altijd die andere touch, het ontwerpen van gestyleerde en juiste wielerkledij, het aanbieden van gesoigneerde wielervakanties in en rond Belgisch Limburg, het uitwerken op maat van wielerevents voor bedrijven & organisaties én dit in een pand waar de Koers Koning en Fietser Keizer is.

Waarom het zo goed werken is bij ons

Bij Café Coureur werk je niet, maar véloromantiseer je. Als deel van ons gewaardeerd peloton zit je in pole position om dit ook over te brengen bij alle (fietsende) bezoekers van Café Coureur.

Waarom wij deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag 2019

Op Voka Open Bedrijvendag 2019 openen wij voor de eerste keer de deuren voor het grote publiek. Het is de Grand Opening van ons nieuw en uniek concept. 

Wist je dat

Je bij CC kan douchen in een replica doucheruimte van Roubaix? Je zelf je bidon à volonté kan vullen aan ons water station? Iedereen die met een fiets arriveert een gratis Madeleineke krijgt als bevoorrading? De koers ALTIJD opstaat bij ons? Dat ons meubilair in het wielercafé gerecycleerde fruitpalloxen zijn uit de streek?

Wat je zal ontdekken

Wees bij de eersten die inkijk krijgen in de fietshotspot van Limburg. Krijg een rondleiding door onze Parijs-Roubaix douches, wielerpiste inkomhal, Kwaremont haarspeldbocht, Bioracer shop, lokale heldenkamers en meer.

Wat je zelf mag uitproberen

Rij zelf onze kasseihelling mét haarspeldbocht op in onze tuin! Proef heerlijke wielerbieren vers van de tap!

Welke workshops wij organiseren

Voor onze bezoekers tekende we een prachtige fietstocht uit van ongeveer 90 kilometer. Start en aankomst zijn bij ons en de tocht leidt je onder anderen langs onze partner Bioracer. Je kan ervoor kiezen om via onze website of FB de route te downloaden op je gps ofwel kan je je inschrijven voor één van de 3 begeleide ritten. Deze starten bij ons om 8u30, 10u00 en 13u30. 

 

Adres:
Oorsprongstraat 5
3840 Borgloon
Telefoon: 0494 45 86 64
Openingsuren:

Van 10u tot 18u.

Inhoud:
  • Dienstverlening
  • Vrije tijd & Cultuur
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Beperkt rolstoeltoegankelijk

Oorsprongstraat 5, Borgloon

In the spotlight

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie

GENT

KU Leuven Technologiecampus Gent

  • Techniek & Technologie