Terug naar resultaten

Carglass® European Distribution Center

Inschrijven kan via carglass.openbedrijvendag.be

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Carglass®, happy work place

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

1 uur

Wat we dagelijks doen

Het Carglass® European Distribution Center is het magazijn voor ruiten en toebehoren, niet enkel voor België, maar ook voor de rest van Europa. Laat je je ruit dus bijvoorbeeld vervangen op vakantie in Griekenland, dan komt je nieuwe ruit uit het magazijn in Bilzen. 

Wat je zal ontdekken

Ontdek welke weg je nieuwe ruit aflegt vooraleer hij in jouw auto geplaatst wordt. Wandel tussen de torenhoge rekken van ons 43.000m2 grote magazijn. Zie hoe de hoogtechnologische man-up heftrucks samen met hun chauffeur soepel omhoog en omlaag glijden tussen de rekken.

Bezoek ons ‘Quality Center of Excellence’ waar de kwaliteit van jouw nieuwe ruit zorgvuldig gecheckt wordt en ervaar hoe zwaar en hoe groot een autoruit nu werkelijk is. Ga terug in de tijd met onze expositie over de technische evolutie van autoruiten. Het Carglass® European Distribution Center zet voor 1 dag haar deuren open jij kan erbij zijn.

Wat we doen rond groen/duurzaam ondernemen

Kiezen voor een herstelling in plaats van vervanging betekent heel wat minder CO2 uitstoot en afval. We hanteren milieuvriendelijke herstelprocessen, we gebruiken ecologische producten en verwerken afvalstoffen en restmaterialen op een ecologisch verantwoorde manier. 
 In onze wereld is transport onontbeerlijk. Maar de manier waarop we goederen laten aan- of uitleveren kan het verschil maken in CO2-uitstoot. Inkomende, overzeese leveringen, die via scheepvaart toekomen in de haven van Antwerpen, worden vanaf 2019 aangeleverd in Bilzen via de binnenvaart. Dit bespaart minimaal 1000 vrachtwagens per jaar die niet langer over de E313 zullen denderen.    

Adres:
Kruisbosstraat 5
3740 Bilzen
Telefoon: 011 30 75 55
Website: www.carglass.be
Openingsuren:

Van 10u tot 16u.

Inhoud:
  • Techniek & Technologie
  • Transport & Logistiek
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Kruisbosstraat 5, Bilzen

In the spotlight

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie