Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terug naar resultaten

DBP Plastics nv - Amuse

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Duurzame-kunststofproducent-pionier.

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

1,5 uur

Wat we dagelijks doen

We ontwikkelen en produceren leuke en slimme oplossingen om voeding en drank te bewaren. We zijn scheppers van nieuwe producten. De volledige levenscyclus van idee, uitwerking, matrijzenbouw, spuitgieten tot verpakken en verzenden gebeurt allemaal in Wilrijk. Een indrukwekkend proces! Geen enkel product gaat de deur uit zonder aan de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen te voldoen. En dat zijn er veel, geloof ons.

Waarom wij deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag 2019

Wij doen mee aan Voka Open Bedrijvendag omdat we een eerlijk verhaal willen brengen over kunststof vandaag en ons Amuse merk op de Belgische kaart willen zetten. Verder zijn we ook al meer dan 80 jaar een familiebedrijf waar we trots op zijn. En dan mag je jezelf soms eens in de bloemetjes zetten.

Wist je dat

DBP de uitvinder is van de brooddoos, bananendoos én diepvriesdoos? Voor meer wist-je-datjes nodigen we je van harte uit op zondag 6 oktober.

Waarom het zo goed werken is bij ons

Mensen werken graag bij DBP omwille van het familiale karakter en het feit dat de productie van a tot z in huis gebeurt. We zijn een laagdrempelig bedrijf waar we actief luisteren naar onze medewerkers. Er heerst een collegiale en vriendschappelijke sfeer.

Het grootste argument dat we kunnen aanhalen dat het aangenaam werken is bij ons, is het feit dat mensen die we aannemen niet meer weggaan. Onze anciënniteit ligt een heel pak hoger dan bij andere bedrijven. Kom gerust eens praten met één van onze 55 medewerkers als je de DBP-sfeer wil opsnuiven.

Wat je zal ontdekken

Kort samengevat ons totaalverhaal in een notendop. Een beknopte samenvatting van met wat we vandaag allemaal bezig zijn. Je kan een praatje maken met mensen die aan productontwikkeling doen, metaal bewerken (frezen, draaien, slijpen enz.), spuitgietmachines en automatisering bedienen en operatoren die kwaliteitscontroles doen en producten verpakken.

Je zal tijdens de rondleiding via een kleine tentoonstelling ons erfgoed kunnen aanschouwen. Een blik op ons verleden staat hier centraal maar we laten ook onze toekomstvisie doorschemeren. We  zijn pioniers in de kunststof en mogen niet achterblijven.

Doorheen de hele tour zal een duurzaamheidsicoon de aandacht vestigen op alle inspanningen die DBP vandaag al doet om de ecologische voetafdruk te verkleinen!

De allernieuwste Amuse-producten die ‘nog’ niet in de winkel liggen zullen de bezoekers van Voka Open Bedrijvendag in de Pop-up Amuse-shop kunnen ontdekken. 

 

Adres:
Terbekehofdreef 25
2610 Wilrijk
Openingsuren:

Inhoud:
  • Voeding & Events
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Terbekehofdreef 25, Wilrijk

In the spotlight

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

GENT

KU Leuven Technologiecampus Gent

  • Techniek & Technologie