Terug naar resultaten

De Klok NV

Wie we zijn

Advokaat - Likeuren - Chocoladeproducten - Snoepgoed & delicatessen met de smaak van vroeger

Familiebedrijf met een traditie van drie generaties sinds 1938… of reeds 84 jaar! Ons paradepaardje is en blijft onze intussen wereldbefaamde advokaat op grootmoeders wijze met de onovertrefbare smaak van vroeger! In 1999 namen wij voor de eerste keer deel aan Voka Open Bedrijvendag. 

Waar we voor staan

Hier vervaardigt men intussen 3 generaties deze culinaire hoogstandjes, die alle gastronomen laten dromen van lang vervlogen lekkernijen die nu plots aan een renaissance toe zijn.

Ons paradepaardje is en blijft onze intussen wereldbefaamde advokaat op grootmoeders wijze met de onovertrefbare smaak van vroeger!

Hier geen poedereieren of voorgescheiden eieren in plastiekverpakking, geen kleurstoffen, geen dikmiddelen of zetmeel om de verkoop te forceren, geen smaakversterkers. WEL: enkel natuurlijke producten! Onze citroenjenever is eveneens een natuurproduct gemaakt met verse, manueel geperste citroenen, suikers van de beste kwaliteit, en Jenever “De Klok”. Zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen, 100% natuurlijk. 

Wat we doen
  • Advokaat
  • Likeuren
  • Chocoladeproducten
  • Snoepgoed & delicatessen met de smaak van vroeger
Wat je zeker niet mag missen

Demonstratie advokaat en pralines - optreden vanaf 19.30 uur. Gratis proevers & springkasteel voor kinderen!

Wist je dat?

Wij verwerken in onze Advokaat geen poedereieren of voorgescheiden eieren in plastiekverpakking, geen kleurstoffen, geen dikmiddelen of zetmeel om de verkoop te forceren, geen smaakversterkers. WEL: enkel natuurlijke producten! De verse eieren worden nog met de hand gescheiden! 

Adres:
Wanzelesteenweg 73A
9260 Serskamp
Telefoon: 09 369 08 06
E-mail: info@deklok.be
Website: www.deklok.be
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Ambacht
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Wanzelesteenweg 73A, Serskamp