Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terug naar resultaten

Giardino

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Internationale leverancier tuinafsluitingen

Wat we dagelijks doen

Wij zijn één van de grootste Noord-Europese spelers op het gebied van tuinafsluiting. Van poorten tot muurkorven, van tuingaas tot prikkeldraad. Deze producten vindt u onder de naam Giardino terug in vrijwel iedere bouwmarkt of doe-het-zelf winkel en online in België. Maar ook buiten onze landsgrenzen is Giardino een vertrouwde naam. Dagelijks zorgt een klein team voor grote impact met de duizenden producten die we leveren aan bouwmarkten en doe-het-zelf winkels. Wij werken op onze eigen, unieke, duurzame manier. Hoe we dat doen? Dat ziet u op 6 oktober!

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

Circa 1 uur, maar u mag gerust langer blijven. We zijn van 10.00-17.00 uur geopend.

Wat je zal ontdekken

Tijdens de Voka Open Bedrijvendag zetten wij de poorten van onze magazijnen voor u open. Poorten die normaal voor consumenten gesloten blijven. U kunt met eigen ogen ervaren hoe duurzaam en innovatief onze magazijnen werken: van orders picken tot het moment dat de producten naar de bouwmarkten of doe-het-zelf winkels gaan. Duurzaam ondernemen gaat voor ons verder dan het proces zelf; u zult zien hoe wij bijvoorbeeld onze magazijnen duurzaam verlichten en dat wij iedere werknemer voorzien van een biodegradeerbare plastic fles waar hij/zij vers, gefilterd water in tapt.

Even bijkomen van alle indrukken? Dan zorgen wij voor een verfrissing terwijl de kinderen genieten op het springkasteel.

Adres:
Deense Wijersstraat 6
3740 Bilzen
Openingsuren:

10u - 17u

Transport & Logistiek

Inhoud:
  • Bouw
  • Interieur & Lifestyle
Praktisch:
  • Guided tours
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Deense Wijersstraat 6, Bilzen

In the spotlight

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie