Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terug naar resultaten

GreenVille nv

Wat we dagelijks doen

‘from a black coal past to a green future’

Welkom in Greenville. Een dynamische community met great minds who think alike. Waar ideeën tot leven komen in het unieke kader van de mijnhistorie.Van een pril idee, ontsproten uit onze coworkspaces, tot het uitbouwen van een gegeerde technologie in je eigen kantoor of productieruimte: Greenville is hét centrum voor bedrijven die gaan voor een duurzame impact. Greenville is méér dan een werkruimte. Het is een serieus speelterrein voor ambitieuze ondernemers die willen werken in een omgeving die inspireert tot innovatie.

Elk bedrijf dat focust op de verduurzaming en de vergroening van de economie vindt zonder twijfel zijn thuis in Greenville. Een thuis die ruimte biedt. Ruimte om vernieuwers en probleemoplossers te herbergen, maar ook ruimte om te experimenteren, netwerken en groeien. Onze bedrijven mogen zich dan wel verzamelen in één gebouw, toch beseffen we dat elk bedrijf uniek is.

Surround yourself with those on the same mission as you. Bij ons kan je terugvallen op een gedreven team en een breed aanbod aan partners, netwerkevents, workshops en leertrajecten. We brengen startups in contact met grotere bedrijven, kennisinstellingen, werkgeversorganisaties en de lokale, provinciale of Vlaamse overheid.

Greenville is een initiatief van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en de gemeente Houthalen-Helchteren. LRM zorgt met haar expertise en financiële middelen voor een sterke basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien.

 

Adres:
Centrum-Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren
Openingsuren:

10u - 17u

Inhoud:
  • Milieu
  • Techniek & Technologie
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Centrum-Zuid 1111, Houthalen-Helchteren

In the spotlight

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek