Terug naar resultaten

HighCo DATA Benelux

Wie we zijn

Ooit al eens de kleine lettertjes gelezen van een kortingsbon? Of de algemene voorwaarden gelezen wanneer je online deelnam aan een spelletje om die ene prachtige prijs te winnen van je favoriete merk? Nee? Wel, de kans is heel groot dat je daar HighCo DATA Benelux zal zien staan.

HighCo Data Benelux is al meer dan 30 jaar actief binnen de promotionele marketing. Wij maken en verwerken bijvoorbeeld kortingsbonnen, wij ontwikkelen online spelletjes, terugbetaal acties (de zogenaamde cashback-acties), wedstrijden, spaaracties,... Dit doen we voor zowel distributeurs of retailers zoals Carrefour en Delhaize, maar ook voor vele fabrikanten van zowat alle consumentenproducten. HighCo DATA Benelux maakt bovendien deel uit van de Franse HighCo Group die zelf deel uit maakt van ‘s werelds grootste communicatiebedrijf WPP. 

Waar we voor staan

HighCo DATA is expert in data marketing en communicatie. We innoveren voortdurend om de uitdagingen van het toekomstige handeldrijven mee te helpen ondersteunen. Al van bij de oprichting is innovatie de stuwende kracht achter de groep en de dagelijkse leidraad voor onze medewerkers. HighCo Group zet in op start-ups om nieuwe promotie concepten uit te proberen.

We zijn ervan overtuigd dat innovatie een kernwaarde is die door alle medewerkers uitgedragen wordt. Van gedachten wisselen met externe of interne experts van de groep over nieuwe uitdagingen, nieuwe oplossingen en ervaringen uitwisselingen om samen bij te leren en op de hoogte te blijven zit in ons DNA. Ook de impact van onze activiteiten op de samenleving en de klanttevredenheid spelen een cruciale rol. We laten ons leiden door onze passie: onze passie voor promotie, voor onze klanten en voor uitmuntend werk. 

Wat we doen

HighCo DATA Benelux heeft als hoofdactiviteit het verwerken van al de kortingsbonnen die in de Belgische markt circuleren. Je wist het misschien niet, maar een kortingsbon heeft echt een waarde, net als geld. De verspreiding en verwerking ervan gebeurt daarom ook volgens strikte regels, zodat jij als consument overal je bon kan inwisselen en kan genieten van de korting die de fabrikant jou aanbiedt.

Plezier is ook nooit ver weg bij HighCo DATA. Zo kan je stellen dat het organiseren van online spelletjes en wedstrijden, zowel digitaal als op papier in ons DNA zit. Het versturen van de prijzen naar de gelukkige winnaars, het verzorgen van de klantendienst voor na en tijdens een spelletje, zijn hier schering en inslag. Promotie voeren, dat is vaak ook een product laten proeven of uitproberen. HighCo DATA helpt hier de merken met het bedelen van productstaaltjes. Dit kan bij ons via nationale verzendingscampagnes.

Ooit een wafel in je brievenbus gekregen? Of een lekker stukje chocolade? Wel daar zit HighCo DATA misschien wel achter. Tenslotte verzorgen we ook regelmatig de spaaracties van verschillende klanten. Wederom zowel online als met de papieren spaarkaarten zorgen we ervoor dat jouw trouw aan een merk beloond kan worden. Leuk toch? 

Wat je zeker niet mag missen

We zetten de deuren wijd open voor jou, zo kan jij de weg die een kortingsbon doormaakt eens volledig volgen. Je zal zien dat het klein stukje papier een hele reis aflegt om jouw eindafrekening in de winkel net iets lichter te maken. Alle beetjes tellen toch? We laten je meekijken in de ontwikkeling van online spelletjes, geven jou wat informatie mee over de historiek van kortingsbonnen en wie de actoren zijn binnen dit hele gebeuren. En geven jou een inkijk in de toekomst van promoties. 

Wist je dat?

Wist je dat België het Europese land bij uitstek is wat betreft het gebruik van kortingsbonnen? Met zo’n 25 miljoen kortingsbonnen gebruikt door Belgische consumenten in 2021, naast de schitterende promoties die ook bij de retailers plaatsvinden, kunnen we wel stellen dat fabrikanten en distributeurs de consument graag verwennen met een korting hier en daar.

Varia

Volg ons via LinkedIn HighCo DATA Benelux, of bekijk de aantrekkelijke promoties via promolife.be.

Adres:
Kruiskouter 1
1730 Asse
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Dienstverlening
  • IT, Media & Communicatie
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
  • Frans
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Kruiskouter 1, Asse