Een minister in jóuw klas?

 

Zend je klasfoto vóór 15 oktober naar ines@openbedrijvendag.be en vertel ons over je belevenissen bij het bedrijf dat je bezocht hebt. Wat heb je gezien? Welke weetjes ben je rijker geworden? Wat is jou bijgebleven?

Gewonnen? Dan zenden we jou een héél coole prijs toe: de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie én Sport, Philippe Muyters, komt een uurtje bij jou voor de klas staan. Daar kan je iets van opsteken, en we nemen ook een nieuwe klasfoto, mét minister!

De winnaars van 2018 waren de studenten van de lerarenopleiding Bio-esthetiek en Haarzorg van de Erasmushogeschool in Brussel. Zij gingen op bezoek bij de Belgian Beauty Clinic in Diest. Klik hier voor het artikel in Het Laatste Nieuws.

Hoe gaan we te werk?

Surf naar https://www.openbedrijvendag.be/bezoekers/zoeken. Daar vind je alle deelnemende bedrijven die op zondag 6 oktober 2019 de deuren open gooien voor het grote publiek. Kies een bedrijf en mail je keuze naar ines@openbedrijvendag.be. Wij proberen dé ideale match te maken.

Vermeld in je mail zeker:

  1. Naam van de school
  2. Adres van de school
  3. Naam van de leerkracht
  4. E-mailadres van de leerkracht
  5. Dag en uur waarop je het bedrijf graag wil bezoeken (Nieuw dit jaar: je kan een bezoek aanvragen tussen 2 september 2019 en 31 december 2019!)
  6. Grootte van de groep

Downloads

KLASFOTO WEDSTRIJD AFFICHE

OBD_A3_scholenactie_2019_LOW.pdf