Terug naar resultaten

Kunst in Huis

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Kunst kiezen, ruilen of kopen

Wat we dagelijks doen

Bij Kunst in Huis kan je kunstwerken van startende kunstenaars uitlenen, inruilen of aankopen. Onze collectie telt zo’n 5.000 kunstwerken van ruim 360 hedendaagse kunstenaars uit Vlaanderen en Brussel. Je vindt er kunstwerken in verschillende soorten en maten, van schilderijen tot foto’s en van tekeningen tot sculpturen. Onze collectie vernieuwt jaarlijks met een 500-tal nieuwe kunstwerken van opkomend talent.

Met het uitlenen van een kunstwerk breng je niet alleen je muren tot leven, je steunt hiermee ook een startende kunstenaar die aan het begin van zijn carrière staat. Voor 12 euro per maand exposeer je een jaar lang een kunstwerk bij je thuis. Niet overtuigd? Kies dan gewoon een nieuw werk. Helemaal weg van je kunstwerk? Geen probleem. Al onze kunstwerken kan je namelijk ook aankopen. En geef toe, een kunstwerk aan je muur, het is gegarandeerd een conversation starter.

Inschrijven, kiezen, reserveren, ruilen en kopen kan in één van onze vier filialen in Brussel, Antwerpen, Gent of Leuven. Direct reserveren is ook mogelijk via onze online catalogus. Ontdek de mogelijkheden op kunstinhuis.be en laat jezelf onderdompelen in de wereld van de kunst. 

Wat we doen rond groen/duurzaam ondernemen

Kunst huren is een duurzaam concept: door een kunstwerk eerst te huren, voorkom je dat je iets mee naar huis neemt weer je later niet helemaal tevreden over bent. In een vertrouwde omgeving ontplooi je je smaak, interesse en kennis van hedendaagse kunst en draag je een steentje bij aan de circulaire deeleconomie. Streef je als bedrijf naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen? Kunst huren past perfect in dit plaatje. Door te kiezen voor een kunstwerk uit onze collectie neemt je organisatie immers de rol op van mecenas. Je steunt opkomend talent en biedt hen een extra toonplek, in een steeds concurrentiëler kunstlandschap. 

Wat wij nog extra voor jou in petto hebben

Benieuwd hoe Kunst in Huis werkt en er in slaagt om 5.000 kunstwerken te organiseren, stockeren en transporteren? Kom op zondag 6 oktober langs in ons gloednieuw kunstdepot in Brussel en geniet van een unieke blik achter de schermen. We gidsen je langs de opslagplaats voor de allerkleinste maar ook de allergrootste kunstwerken, het 'repair-atelier' en de transportruimte. Eindigen doen we in het Kunst in Huis filiaal in Brussel waar kunstenaar Wannes Cools (1991) live nieuw werk creëert.  In de namiddag voorziet Molotov – een groep slagvaardige jongeren uit Leuven – je van een percussiefestijn met explosieve ritmes, creatieve outfits en opzwepende choreografie. Hiernaast lanceren we tijdens Voka Open Bedrijvendag een speciale actie voor al onze bezoekers. Via het vernieuwd proefabonnement kan je zes maanden lang je favoriet kunstwerk in huis halen voor €50 (.i.p.v. €89)*! Alle werken die we op 6 oktober presenteren kan je huren of aankopen. Veel plezier! 

Adres:
Hooikaai 33-35
1000 Brussel
Telefoon: 02 247 97 30
Inhoud:
  • Vrije tijd & Cultuur
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Beperkt rolstoeltoegankelijk

Hooikaai 33-35, Brussel

In the spotlight

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie