Terug naar resultaten

Larmuseau - Talamini

Wie we zijn

LARMUSEAU & TALAMINI staan voor DE ORIGINELE authentieke hemelszoete lekkernijen die op een ambachtelijke manier geproduceerd worden met respect voor de recepturen en passie van vroeger. Onze Originele Gentse sneeuwballen die sinds 1913 een gekende waarde zijn. Deze zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 varianten. Daarnaast vervolledigen wij ons assortiment met de Gentse cuberdons, babelutten en onze Italiaans Talamini Gelato waarbij we belang hechten aan een natuurlijke basis en een laag vetgehalte.

Waar we voor staan

Traditionele, ambachtelijk, lekkere, authentieke, Gentse zoetigheden.

Wat we doen

Wat wij doen bij Larmuseau & Talamini is heel duidelijk... Als team produceren wij met de nodige vakkennis en passie, de originele Gentse sneeuwballen, de ambachtelijke babelutten en de traditionele Talamini gelato. Dit allemaal volgens eeuwen oude recepturen met respect voor de ambacht en kwaliteit van onze producten. Vervolgens worden deze naar wens van onze klanten verpakt om nadien onze klanten te overtuigen van onze passie.

Wat je zeker niet mag missen

Kom zeker langs en ontdek ons gepassioneerde sneeuwmannen/vrouwen of onze snoep koningen/koninginnnen en de echte Gentse ambacht! Snuif de sfeer op en bekijk hoe onze sneeuwballen door een heerlijke chocolade douche gaan en zich nadien omwentelen met onze zoetje sneeuw... Bekijk ook hoe ambachtelijk onze babelutten worden gemaakt... van water, suiker,... naar dat heerlijke snoepje of ontdek waarom Talamini 'het beste ijs van Gent' is.

Adres:
Eeklostraat 114B
9030 Mariakerke (Gent)
Telefoon: 09 253 90 67
Openingsuren:

10u00 tot 17u00

Inhoud:
  • Ambacht
  • Voeding & Events
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Eeklostraat 114B, Mariakerke (Gent)