Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terug naar resultaten

MOL

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

75 jaar - metaalnijverheid - transportoplossingen

Wat we dagelijks doen

Dankzij een verregaande flexibiliteit in ontwikkeling en productie, realiseert Mol een hoogwaardig productengamma: opleggers en aanhangwagens, speciale trucks voor woestijngebieden, rangeervoertuigen voor spoorgebruik, terminal trekkers voor haven-toepassingen, vuilniswagens en container-beladingen, containers, enz… Mol beschikt hiertoe over een uitgebreid en ultramodern machinepark dat tevens ingezet wordt voor subcontracting-activiteiten.  De industriële voertuigen van Mol vinden een wereldwijde afzet: Europa, China, het Midden-Oosten, Afrika, India,… behoren tot het actieterrein.

Waarom wij deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag 2019

We bestaan dit jaar 75 jaar en hebben nog nooit onze deuren opengezet voor het grote publiek.  Wij hebben een groot gamma aan verschillende producten en alles gebeurt nog in ons bedrijf in het hart van West-Vlaanderen.  We zijn fier op ons bedrijf en wensen dit te delen met de bezoekers.  Ook op deze manier kunnen we mensen prikkelen om bij ons te komen werken.  We zijn steeds op zoek naar vakmensen.

Wat je zal ontdekken

Hoe er van een staalplaat een trailer, vuilniswagen, en heel wat andere transportoplossingen tot stand komen in ons bedrijf.

Wat we doen rond groen/duurzaam ondernemen

Onze werkplaatsen ondergaan een vernieuwing in de verlichting, hal per hal wordt aangepast naar LED verlichting.  Heftrucks worden vervangen door elektrische exemplaren.  Ontwikkelingen in onze voertuigen om elektrisch te rijden vb vuilniswagen.

Wist je dat
  • Mol dit jaar 75jaar bestaat en dat we leveren over de hele wereld? 
  • We zijn nog steeds een familiebedrijf zijn met Dhr Martin Mol als CEO?
  • Wij een 350-tal medewerkers hebben in onze groep?
Wat wij nog extra voor jou in petto hebben

Na afloop kan er in de tent genoten worden van een drankje en verschillende eetkramen zijn voorzien.  De winst van de drankverkoop gaat naar het goede doel (Me To You – leukemie).

Adres:
Diksmuidesteenweg 68
8840 Staden
Openingsuren:

10u - 17u

De volledige rondleiding is voorzien voor rolstoelpatiënten en voor buggy's zodat niemand een deel van ons bedrijf moet missen. Omwille van de weersomstandigheden zal het springkasteel terug te vinden zijn in onze werkplaats ipv buiten.

Inhoud:
  • Techniek & Technologie
  • Transport & Logistiek
Praktisch:
  • Jobs

Diksmuidesteenweg 68, Staden

In the spotlight

GENT

KU Leuven Technologiecampus Gent

  • Techniek & Technologie

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie