Terug naar resultaten

Nelissen Steenfabrieken

Het is verplicht om je bezoek aan Nelissen Steenfabrieken op voorhand te reserveren!

De rondleiding is een uniek parcours in de showroom en de fabriek tussen én over onze machines.
Stevig, makkelijk en plat schoeisel is dus noodzakelijk. (Hakken niet toegestaan in de fabriek)

Wie we zijn

Nelissen Steenfabrieken produceert gevelstenen en gevelisolatiesystemen. De afgelopen 100 jaar groeiden we uit tot een gevestigde waarde in Limburg. Nelissen begon als lokaal familiebedrijf dat zich op de binnenlandse markt focuste. Vier generaties later zijn we een internationale speler met een omzet van 185 miljoen stenen per jaar. 

Waar we voor staan

Innovatie, co-creatie en duurzaamheid zijn de drie kernwaarden die in de volledige werking van ons familiebedrijf centraal staan.

Wat we doen

Nelissen produceert gevenstenen en gevelisolatiesystemen. Nelissen biedt uiteenlopende gevelsteenstijlen: klassieke, moderne, pastorij of eigentijdse woningen — alles in meer dan 100 kleuren en 8 maten. Ideaal voor traditioneel metselwerk en moderne technieken zoals verlijmen of vermetselen met dunbedmortel. 

Wat je zeker niet mag missen

Noem een bezoek aan Nelissen niet zomaar ‘een bezoek’. Je kan het gerust een belevenis noemen! Dat is dan ook de reden waarom we onze showroom ‘Brixperience Centre’ noemen. Laat je er onderdompelen in de wondere wereld van de baksteen, beleef ons product en maak kennis met onze digitale snufjes. Een bezoek aan onze fabriek kan natuurlijk ook niet ontbreken. Tijdens een rondleiding krijg je een unieke blik achter de schermen van het productieproces van de baksteen. Kom langs en beleef zelf de brixperience! 

Wist je dat?

In 2021 vierden we ons 100-jarig bestaan!

Adres:
Kiezelweg 458-460
3620 Lanaken - Kesselt
Telefoon: 012 440244
Website: www.nelissen.be
Openingsuren:

Zondag 2 oktober van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Ambacht
  • Bouw
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
  • Frans
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Beperkt rolstoeltoegankelijk

Kiezelweg 458-460, Lanaken - Kesselt