Scholenactie

Shoot, tag, share en win met je klas!

Hoera! Op zondag 3 oktober is het terug mogelijk om fysiek bij bedrijven een kijkje achter de schermen te nemen. De deelnemende bedrijven heten jullie van harte welkom! 

Maak een originele foto (selfie, klas, …) tijdens jullie fysieke beleving, deel jullie ervaring en…win een topondernemer voor de klas die je kan bestoken met al jouw vragen omtrent ondernemen!

Share jullie foto op Instagram, tag ons @voka_open_bedrijvendag, gebruik #openbedrijvendag #fysiekbedrijvenbezoeken #wemogenweer #wijwillenwinnen, laat ons weten wie jullie zijn (klas, school,..) en win!

Neem hier een kijkje naar de deelnemende bedrijven en geef je voorkeur door via info@openbedrijvendag.be 

 Opgelet: reserveren zonder volwassene(n) is niet mogelijk via het reservatiesysteem, stuur een mailtje naar info@openbedrijvendag.be en wij brengen de reservatie alsnog in orde!

Ook dit jaar virtueel bedrijven bezoeken

Bedrijven digitaal, 24/7 én coronaproof in de kijker! 

Voka Open Bedrijvendag vervult vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24, haar missie: het ondernemerschap, ondernemingen, ondernemers en alle fiere medewerkers in de kijker zetten & dichter bij het grote publiek brengen! Naast onze social media kanalen kan je nu op elk momentwaar dan ook, virtueel bedrijven bezoeken. Een aanvullend alternatief voor iedereen die zijn honger naar bedrijfscultuur wenst te stillen. Zonder aanschuiven, zonder drukte. Voor de kop koffie moet je wel zelf zorgen.

Dé ideale manier om laagdrempelig een kijkje te nemen bij bedrijven achter de schermen. Hun duurzaam verhaal te ontdekken, hoe ze inzetten op employer branding en welke nieuwe innovaties en digitale transformaties ze op inzetten. Kortom surf en laat je inspireren. 

Neem een kijkje op www.openbedrijvendagvirtueel.be en ga op virtuele ontdekking!

Beroepenspel

Voor de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar hebben we bovendien ook een leuk spelbord om spelenderwijs kennis te maken met een hele reeks beroepen. Wil je dit spelbord met bijhorend spelregelboekje graag ontvangen? Of liever enkele affiches die je in de klas kan ophangen om het evenement te promoten bij je leerlingen? Stuur dan een mailtje naar info@openbedrijvendag.be.