Terug naar resultaten

ScioTeq

Let wel op, op voorhand inschrijven is verplicht. Reserveer jouw plaatsje via deze link: https://www.scioteq.com/en/open-bedrijvendag-02-oktober-2022

 

Wie we zijn

Kortrijk is de misschien wat de verrassende thuishaven van een uitgesproken internationale speler. Een bedrijf met een gevestigde reputatie voor het ontwerp en de productie van professionele beeldschermen. Displays die hun toepassing vinden in drie bijzonder boeiende en veeleisende markten: de luchtvaart, luchtverkeersleiding en defensie.

De naam? ScioTeq. Een onderneming die ooit deel uitmaakte van Barco, voortbouwt op dezelfde innovatieve expertise en de technoloqie tot een hoger niveau tilt. Een buitenbeentje in Kortrijk, West-Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten. 

Waar we voor staan

De baseline “Your Trusted Partner” vat de ScioTeq-bedrijfsfilosofie perfect samen. Trust, ofwel vertrouwen, is een sleutelbegrip in onze organisatie. Voor de buitenwereld trachten we aan de hand van onze producten bij te dragen tot een veiligere wereld. Maar ook intern schenken we vertrouwen aan de medewerkers. Onze ScioTeq-familie krijgt de kans om te doen wat ze graag doen, met tal van ontwikkelings – en loopbaanmogelijkheden.

Bij ScioTeq tonen onze medewerkers elke dag opnieuw hoe een internationaal bedrijf succes kan boeken door onze waarden na te streven met een no-nonsense cultuur. Glijdende uren, check. Cafetariaplan, check. Feestcomité, check. Samen sporten over de middag, check. Het zijn vooral de mensen die de sfeer maken op verschillende manier, met gelijkgestemde doelen. 

Wat we doen

ScioTeq ontwerpt en produceert displays die in enkele niche-markten worden ingezet. De Europese luchtverkeersleiding, verschillende business jet producenten zoals Bombardier en Pilatus, de US Army, Lockheed Martin, Airbus Helicopters, Honeywell, ... zijn slechts een greep uit onze klanten. De uitzonderlijke techniek achter onze displays zorgt ervoor dat ze tegen een stootje kunnen. Uitzonderlijke hitte, verschillen in luchtdruk, extreme schokken, onze displays kunnen het allemaal aan! 

Wat je zeker niet mag missen

De meer dan honderd R&D-specialisten van ScioTeq ontwikkelen de professionele displays, die we vervolgens ook in Kortrijk produceren. Op Open Bedrijvendag kan je virtueel in de huid van een van onze medewerkers kruipen. Zo maak je van binnenuit kennis met onze activiteiten en producten. Jong en minder jong, technologiefreak of digibeet … iedereen komt aan zijn trekken met een boeiend programma. Kom dus zeker af en beleef!

 

  

Vacatures

Voel jij je echt aangesproken door wat we doen? Dat treft. We zijn nog op zoek naar een veertigtal mensen met ‘goesting’ om mee te bouwen aan onze internationale groei vanuit België. Bekijk alvast onze vacatures op: https://www.scioteq.com/en/jobpage

Adres:
President Kennedypark 35A
8500 Kortrijk
Telefoon: 056 27 20 00
Website: www.scioteq.com
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Techniek & Technologie
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Beperkt rolstoeltoegankelijk

President Kennedypark 35A, Kortrijk