Terug naar resultaten

Slipstream Drone Video

Wie we zijn

Slipstream Drone Video is Belgisch marktleider in FPV drone video producties. Onze drone piloten zijn gelicentieerd en vliegen op de meest uitdagende locaties om de mooiste opnames te maken voor onze klanten. We vliegen zowel indoor als outdoor met grote en kleine geavanceerde drones.

Wij zijn gefocust op FPV (first-person-view) drone producties. Dit wil zeggen dat we aan de hand van een virtuele bril (ook wel ‘goggles’ genoemd) kijken doorheen de ogen van de drone. Op deze manier kunnen we heel spectaculaire beelden maken doorheen gebouwen, vlakbij mensen maar ook razendsnel en rakelings langs hoge bergtoppen. Zo werkten we al samen met klanten zoals Decathlon, Toyota Gazoo Racing, de Politie, Hillewaere, Sunrise Festival, Reverze en nog veel meer!

Waar we voor staan

Slipstream Drone Video is een jong en dynamisch bedrijf dat niet bang is voor een stevige uitdaging. In een snel evoluerende drone markt zijn we dagelijks in de weer met het updaten van onze apparatuur. Op deze manier blijven we ‘on top of the game’ en streven we naar 100% klanttevredenheid.

Wat we doen

We bieden een all-in video productie service van A tot Z. Omdat we onze drones zelf bouwen, kunnen we onze diensten volledig aanpassen aan de noden van een project. Daarnaast beschikken we over een eigen editing/montage afdeling waardoor we een kant-en-klaar eindproduct kunnen afleveren aan onze klant. Slipstream Drone Video is een onderdeel van Black Pearl Studios, een full-service productiehuis gericht op het maken van video producties voor een heel breed cliënteel. Naast drone video beschikken we ook over een stevige dosis video & productie kennis. Van commercials tot volledige aftermovies, bij ons kan je voor alles terecht.

Wat je zeker niet mag missen

We nemen je mee op een reis doorheen onze drone wereld. Op onze ‘Demo Zone’ kan je kennismaken met de allernieuwste (FPV) drone technologieën. Voor kinderen voorzien we een echte ‘Play Zone’ waar ze zelf kunnen vliegen met één van onze drones. Onze drone simulator laat je voelen hoe het is om écht FPV te vliegen. Last but not least: elke bezoeker ontvangt een goodiebag (eerste 100 met powerbank!), gratis drankje en een heerlijke haute dog!

Wist je dat

... we 3 échte FPV drones weggeven? Je maakt kans om te winnen door deel te nemen aan onze drone initiatie.

Adres:
Kempenlaan 65
2300 Turnhout
Telefoon: 0474 82 50 32
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Dienstverlening
  • Techniek & Technologie
  • Vrije tijd & Cultuur
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Kempenlaan 65, Turnhout