Terug naar resultaten

't Veer

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

op maat - circulair - #meeinhethartvandeeconomie

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

Anderhalf uur.

Wat we dagelijks doen

Bij recyclagebedrijf Galloo en maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen komen dagelijks grote hoeveelheden afgedankte elektrische en elektronische apparaten binnen. Toestellen die eerst door de medewerkers van ’t Veer vakkundig ontdaan worden van alle schadelijke stoffen, waarna ze bij Galloo de volgende stappen van het recyclageproces doorlopen.

Waarom wij deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag 2019

80 jaar Galloo, 35 jaar 't Veer en 20 jaar onderling partnership. Dat plaatsen we graag in de kijker. Benieuwd hoe wij van uw afgedankte elektrische apparaten nieuwe grondstoffen maken? Onze medewerkers gunnen u graag een blik achter de schermen van onze afdeling ‘Afgedankte Elektrische en Elektronische apparaten’.

Wist je dat

We dagelijks méér dan 40 ton afgedankte elektrische en elektronische apparaten verwerken?

Wat je zal ontdekken

Al sinds 2001 staan we samen met onze partner Galloo in voor de depollutie van AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten). We scheiden high value scrap van low value scrap. Een activiteit die jaar na jaar is blijven groeien. Op vandaag is onze recyclage-afdeling goed voor een kwart van onze totale tewerkstelling. Dagelijks verwerken méér dan 110 van onze medewerkers 5 vrachtwagens televisiemonitoren en 10 vrachtwagens overig elektro-materiaal en bruingoed.

Doorheen de jaren zijn de eisen die aan de verwerking van elektro-afval worden gesteld enkel maar verstrengd, met het oog op verdere en betere recyclage. Een tendens die we enkel maar kunnen toejuichen. Maar dit geeft voor onze medewerkers wel als uitdaging dat we de afvalstromen steeds verder dienen uit te splitsen in meer deelfracties. Het proces wordt complexer en blijft fysiek. Voor ons als maatwerkbedrijf komt het erop neer om het complexe arbeidsproces te vereenvoudigen. Als maatwerkbedrijf passen we het werk aan aan onze medewerkers. Met de ingebruikname van de nieuwe productie hebben we een belangrijke stap hiertoe genomen. Tijdens Voka Open Bedrijvendag kan je mee ontdekken hoe we (recyclage)werk eenvoudiger maken.
 

Adres:
Industrielaan z.n.
8930 Menen
Telefoon: 056 51 06 40
Website: www.tveer.com
Openingsuren:

Van 10u tot 17u.

maatwerk - recyclage

Inhoud:
  • Milieu
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
  • Jobs
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Beperkt rolstoeltoegankelijk

Industrielaan z.n., Menen

In the spotlight

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events