Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terug naar resultaten

Tiense Suikerraffinaderij N.V. plant Lebbe Sugar Specialties Oostkamp

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Kwaliteit  Klantgericht Duurzaam

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

Rondleiding 30 min + hapje-tapje

Wat we dagelijks doen

Kwalitatief hoogstaande op maat gemaakte suikerspecialiteiten produceren en leveren aan onze klanten.
  Lebbe Sugar Specialties: producten op klantenmaat, al meer dan 100 jaar!
  Al meer dan 100 jaar is Lebbe Sugar Specialties een begrip in Oostkamp en bij uitbreiding in heel België, net zoals alle andere vestigingen van de Tiense Suikerraffinaderij. Het kenmerk van Lebbe Sugar Specialties is hetop maat maken van producten op basis van suiker met een hoge toegevoegde waarde. Op deze manier vormt het een bron van competitiviteit over de hele wereld. De kwaliteit van de op maat gemaakte producten wordt bovendien gegarandeerd door verschillende audits.
  In 1912 richtte Georges Lebbe in Sint-Andries (Brugge) het bedrijf Suikers Lebbe op met als doel gekarameliseerde suikers te produceren voor brouwerijen. Met nieuwe producten zoals suikerstropen en kandijsuiker,groeide ook het klantenbestand al snel. In 1949 werd de firma omgedoopt tot een BVBA om nadien op zoek te gaan naar een grotere locatie voor het groeiende succes. In 1970 werd in Oostkamp een modern en efficiëntproductiegebouw met bureauruimte gebouwd, hetgeen vandaag de dag nog steeds de thuishaven van Lebbe Sugar Specialties is. Lebbe blijft vervolgens groeien en verkoopt haar uitgebreid productengamma aan zowel nationale als internationale klanten.
  Sinds 2000 maakt het volledig deel uit te maken van de Tiense Groep. De Tiense Suikerraffinaderij werkt al meer dan 180 jaar aan een duurzame toekomst voor al haar medewerkers. Met 600 werknemers, verspreid over 7 vestigingen, produceert het bedrijf jaarlijks tussen de 500.000 en 600.000 ton suiker, aangevuld met heel wat suikerspecialiteiten. Lebbe Sugar Specialties draagt hiertoe bij met 60 werknemers die zo’n 330 op maat gemaakte producten produceren voor meer dan 360 klanten!

 

Waarom het zo goed werken is bij ons

• Boeiende en veelzijdige jobs met reële verantwoordelijkheden binnen een gezond bedrijf met een bewezen duurzaamheid en geschiedenis• Een aantrekkelijke verloning met ruime extralegale voordelen• Een dynamische omgeving waar teamspirit, initiatief en betrokkenheid gewaardeerd worden• Een bedrijfscultuur waar vertrouwen in onze mensen één van onze belangrijkste waarden is.

Wat je zal ontdekken

Het productieproces van suikerspecialiteiten: fondantpasta, invertstropen, decoratie- en poedersuikers. De toepassing van deze producten in en op gebak dat je dan ook ter plaatse kan proeven.

Adres:
Kampveldstraat 41
8020 Oostkamp
Telefoon: 050 83 30 32
Openingsuren:

10u - 17u

Inhoud:
  • Techniek & Technologie
  • Voeding & Events

Kampveldstraat 41, Oostkamp

In the spotlight

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

Gent

ArcelorMittal Gent

  • Techniek & Technologie

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events