Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terug naar resultaten

Zwembad De Kimpel

Wat we dagelijks doen

Duik mee het feestjaar in!

20 jaar waterpret en -sport in Bilzen

Welkom in zwembad De Kimpel

2019 is een feestelijk jaar voor het zwembad van Bilzen. Exact 20 jaar geleden doken de eerste bezoekers er het water in. Sindsdien volgden ruim vier miljoen mensen hun voorbeeld.

Het zwembad richt zich met een breed recreatief aanbod op jong en oud. Tegelijk is de infrastructuur perfect geschikt voor professionele sporters en clubs. Zo wordt er regelmatig aan waterpolo en onderwaterhockey gedaan. Ook jeugdtriatlons vinden er plaats. De stad doet voortdurend investeringen op het vlak van duurzaamheid en comfort.

In het recreatiebad draait alles om ontspanning. Meerdere glijbanen, waaronder eentje met lichteffecten en een sterrenhemel, zorgen voor veel spelplezier. Verder kunnen bezoekers genieten van een whirlpool, waterstralen, peuterbadjes en onderwaterverlichting. De watertemperatuur is met 32°C aangenaam subtropisch.

Het wedstrijdbad is afgestemd op competities in diverse watersportdisciplines. Baantjeszwemmers kunnen er aan hun conditie werken terwijl anderen zwemlessen volgen of ontspannen ronddobberen. Het instructiebad is in de hoogte verstelbaar.

Verkoeling tegen de zomerse temperaturen vindt u ook buiten. De waterspeeltuin aan de ligweide is uitgerust met tal van interactieve en plezante tuigen. Nagenieten kan in de gezellige cafetaria.

Adres:
Eikenlaan 29
3740 Bilzen
Inhoud:
  • Vrije tijd & Cultuur
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen

Eikenlaan 29, Bilzen

In the spotlight

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie