Group Nivelles

Fysiek bezoek
Talen: franstalig, nederlandstalig
Meer filters: leuk voor kinderen
Rolstoeltoegankelijkheid: volledig

Wat valt er te beleven?

Bedrijfsrondleidingen

Voka Open Bedrijvendag gaat door van 10u00 tot 17u00.

Waar?

Ons adres

Ambachtsweg 14, 3890 Gingelom

Je hoeft niet te reserveren.

Wie we zijn

Group Nivelles is een familiebedrijf opgericht in 1994 in Sint-Truiden en is dé 100% Belgische fabrikant van innovatieve badkameroplossingen. Van de revolutionaire I-Drain® douchegoot, de Assenti badkamermeubels van topkwaliteit tot de grootste producent in België van Premium Solid Surface: Dzignstone®, volgens eigen recept!

Wat we doen

I-Drain® omvat al onze douchegoten en afvoerproducten en is één van de meest vooraanstaande merken op de markt voor waterafvoertechnologie. Met een hoogte van slechts 54 mm garanderen we de laagste inbouwhoogte op de markt!

Assenti badkamermeubels zijn het resultaat van duurzame ontwerpen in combinatie met de authentieke ambacht van onze houtbewerkers. Elk product wordt met veel zorg en oog voor detail afgewerkt. 100% ontworpen en geproduceerd in België met de allerbeste materialen zodat je voor lange tijd zorgeloos kan genieten van je badkamer.

Ons paradepaardje is echter Dzignstone®, onze eigen Premium Solid Surface. Solid Surface behoort tot de composiet familie. Het is een zacht en warm materiaal dat tot in de kern gekleurd is en oneindig veel toepassingsmogelijkheden heeft. Dzignstone omvat o.a. producten als doucheplaten, wastafels en wandpanelen, zowel voor de douche als de volledige badkamer. De mix van unieke componenten zorgt voor een materiaal van de meest hoogwaardige kwaliteit. Door onze unieke productsamenstelling spreken we echter van een “premium” Solid Surface. De belangrijkste kenmerken zijn een luxueuze matte look en een natuurlijke antislip maar vooral de antibacteriële eigenschappen. Dit zorgt voor een zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk topproduct!
www.i-drain.com www.assenti.eu www.dzignstone.com

Waar we voor staan

Group Nivelles NV onderscheidt zich door het volledige productie- en productontwikkelingsproces in eigen handen te houden. Door het combineren van de technologie van onze drie productgroepen slagen we erin om unieke en innovatieve producten te creëren. Zo zijn we bijvoorbeeld de enige producent ter wereld die Solid Surface doucheplaten en wastafels giet met een geïntegreerde sifon en bij de I-Drain® douchegoot gebruiken we een gepatenteerd proces dat 25 jaar waterdichtheid garandeert. Bovendien produceren wij volgens het “made to order” principe. We produceren pas indien de volledige bestelling is afgerond met een optimaal gebruik van grondstoffen. Hierdoor werken we zo ecologisch mogelijk en verkleinen we op die manier onze ecologische voetafdruk. Naast een groot gamma standaardoplossingen zijn we ook trotse maatwerkspecialist. Van tekening tot afgewerkt product, bijna alles kan. Van de particuliere badkamer tot en met projecten.

Wat je zeker niet mag missen

Group Nivelles NV viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan en zet zijn deuren open tijdens Voka Open Bedrijvendag. Altijd al eens willen weten wat er zich bij ons afspeelt? Of wil je weten hoe jouw badkamer gemaakt wordt? Grijp deze exclusieve kans om een blik te werpen achter de schermen van ons bedrijf. We laten je graag kennismaken met ons volledige productieproces!

Wist je dat

… Group Nivelles de grootste Solid Surface fabriek in België is?

Extra informatie

Group Nivelles bevindt zich in het rustige Gingelom in het prachtige Limburg. Makkelijk bereikbaar met voldoende parking!

Openstaande vacatures

Group Nivelles heeft ook een aantal openstaande vacatures.
Benieuwd naar meer informatie? Ontdek ze hieronder.

Ontdek ze hier

Ontdek andere bedrijven in deze regio

PVS

Hasselt
PVS ontwerpt, produceert en verdeelt wereldwijd ...
Fysiek bezoek

Dymotec

Olen
Wij zijn een ervaren partner voor ...
Digitaal bezoek

Connect4

Hasselt
Snelle en betrouwbare dataverbindingen in combinatie ...
Fysiek bezoek

bpost

Brussel
De postbode aan je deur, het ...
Digitaal bezoek

Weir Minerals

Nederweert
“Meer dan 150 jaar innovatie: Wij ...
Digitaal bezoek

Gutami Solar

Beringen
Striving for a bright future in ...
Fysiek bezoek

Provan

Genk
Provan biedt u een totaaloplossing aan ...
Digitaal bezoek

Atlas Copco – Power Tools Distribution

Hoeselt
Power Tools Distribution maakt deel uit ...
Digitaal bezoek

Thor Genk

Genk
Strategisch gelegen bedrijven-, technologie-, opleidings- en ...
Digitaal bezoek
In hotspot Tessenderlo

Murprotec Vochtbestrijding Tessenderlo

Tessenderlo
Murprotec de specialist in vochtbestrijding: opstijgend ...
Fysiek bezoek