Achter de schermen bij Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2023 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 33e keer plaats en dit op zondag 1 oktober. Noteer alvast deze datum in je agenda.

Waarom?

Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt en zoveel meer!

Onze missie

De missie van Voka Open Bedrijvendag is het ondernemerschap tonen aan het grote publiek. Een maatschappelijke rol die we met veel goesting vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 vervullen.

Beleving het hele jaar door

We zijn ervan overtuigd dat de verhalen van de deelnemende bedrijven zo interessant zijn, dat we Voka Open Bedrijvendag willen opentrekken van het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen & Brussel naar een beleving die 365 dagen per jaar, 24u op 24 beschikbaar is.

Geschiedenis

Een vaste waarde in het ondernemerslandschap sinds 1991

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2023 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 33e keer plaats en dit op zondag 1 oktober.

We zijn heel tevreden van de samenwerking met VOKA Open Bedrijvendag. Jaarlijks krijgen wij heel wat bezoekers over de vloer!
MARIELLE VANDENDAELE Team coordinator at NMBS

Ons team van experten helpt je graag verder

Ons team van enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Voka Open Bedrijvendag. In het team schuilt 32 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee, zorgen voor promotiemateriaal en nemen je op in onze grootse mediacampagne. Kortom, wij staan altijd klaar om te helpen!

Mieke Ampe

Business Relationship Manager mieke.ampe@openbedrijvendag.be

Helga Ponet

Business Relationship Manager helga.ponet@openbedrijvendag.be

Karl Boumans

Senior Project Manager karl.boumans@openbedrijvendag.be

Veerle Huygh

Business Relationship Manager veerle.huygh@openbedrijvendag.be

Nele Demets

Administratieve ondersteuning nele.demets@openbedrijvendag.be

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem gerust via onderstaande weg contact met ons op.

Bel ons

Heb je een dringende vraag of spreek je liever iemand persoonlijk? Bel ons gerust op!
Algemeen 09 266 05 50

Mail ons

Via mail bereik je ons makkelijk en kun je ons op onderstaand e-mailadres vinden.
info@openbedrijvendag.be

ONTDEK ALLE Deelnemende BEDRIJVEN

Heel wat bedrijven nemen deel aan Voka Open Bedrijvendag. Ontdek zowel fysieke als digitale bedrijfsbezoeken.

Ontdek bedrijven