Achter de schermen bij Voka Open Bedrijvendag

SAMEN ONDERNEMEN, SAMEN GROEIEN, SAMEN DUURZAAM INNOVEREN

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2024 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 34e keer plaats en dit op zondag 6 oktober. Noteer alvast deze datum in je agenda.

Waarom?

Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt en zoveel meer!

Onze missie

De missie van Voka Open Bedrijvendag is het ondernemerschap tonen aan het grote publiek. Een maatschappelijke rol die we met veel goesting vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 vervullen.

Beleving het hele jaar door

We zijn ervan overtuigd dat de verhalen van de deelnemende bedrijven zo interessant zijn, dat we Voka Open Bedrijvendag willen opentrekken van het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen & Brussel naar een beleving die 365 dagen per jaar, 24u op 24 beschikbaar is.

Een vaste waarde in het ondernemerslandschap sinds 1991

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2024 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 34e keer plaats en dit op zondag 6 oktober.

Nooit gedacht dat we met Voka Open Bedrijvendag zoveel bezoekers over de vloer zouden krijgen! We hebben meer dan 3 000 Bicky’s en bijna 2000 party snacks kunnen laten proeven aan onze bezoekers. Onze medewerkers waren enthousiast om hun bedrijf aan familie en vrienden te tonen. Hun glimlach, zelfs dagen nadien, maken dit mee een geslaagd event!
Steven Van Belleghem Group Operations Manager Goodlife Foods

Ons team van experten helpt je graag verder

Ons team van enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Voka Open Bedrijvendag. In het team schuilt 33 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee, zorgen voor promotiemateriaal en nemen je op in onze grootse mediacampagne. Kortom, wij staan altijd klaar om te helpen!

Mieke Ampe

Business Relationship Manager mieke.ampe@openbedrijvendag.be

Helga Ponet

Business Relationship Manager helga.ponet@openbedrijvendag.be

Karl Boumans

Senior Project Manager karl.boumans@openbedrijvendag.be

Tiany De Pauw

Digital Project Assistant tiany.de.pauw@openbedrijvendag.be

Nele Demets

Administratieve ondersteuning nele.demets@openbedrijvendag.be

Serge Wailly

Business Relationship Manager serge.wailly@openbedrijvendag.be

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem gerust via onderstaande weg contact met ons op.

Bel ons

Heb je een dringende vraag of spreek je liever iemand persoonlijk? Bel ons gerust op!
Algemeen 09 266 05 50

Mail ons

Via mail bereik je ons makkelijk en kun je ons op onderstaand e-mailadres vinden.
info@openbedrijvendag.be

Met steun van onze partners

ONTDEK ALLE Deelnemende BEDRIJVEN van editie 2023

Heel wat bedrijven namen fysiek deel aan Voka Open Bedrijvendag 2023. Vandaag kan je nog steeds 365/365 dagen en 24/24 uur onze digitale bedrijfsbezoeken ontdekken. Ze nemen je mee in hun gebouwen, vanuit je eigen zetel!

Ontdek alle bedrijven 2023