Ontdek Voka Open Bedrijvendag door de lens van jongeren

We trekken ook de kaart van jongeren, want Voka Open Bedrijvendag is een handige manier om bedrijven en het werken in de sector te ontdekken met het oog op een stage of zelfs toekomstige werkgever. Je kan kijken, ruiken, proeven bij deelnemende bedrijven en zien waar er al dan niet een match is met een bedrijf of sector.

Ontdek alle opties
bij je studiekeuze

Een studiekeuze maken is niet altijd een gemakkelijke opgave. Maar wij kunnen je helpen! Door deelnemende bedrijven te bezoeken, kan je proeven van verschillende bedrijven en sectoren, vragen stellen en ontdekken wat je interessant vindt. Zo kan je gemakkelijker een studiekeuze maken.

Ontdek tal van bedrijven
voor je stageplek

Op de eerste zondag van oktober kan je langsgaan bij verschillende deelnemende bedrijven om zo te weten te komen wat  bedrijven je kunnen aanbieden. Zo ben je alweer een stapje dichter bij het zoeken naar een geschikte stageplaats.

Achter de schermen van een
toekomstige werkgever

Voka Open Bedrijvendag is de ideale manier voor een blik achter de schermen bij deelnemende bedrijven met het oog op een mooie loopbaan. Klaar om de bedrijfscultuur & sfeer op te snuiven? Kom dan zeker langs!

Lier

Nu ook Voka Open Bedrijvendag voor jongeren in Lier

In samenwerking met Lier4Business en JOL, Jeugdig Ondernemen Lier, gaan 600 leerlingen uit het 6e middelbaar & studenten van de hogescholen op maandag 2 oktober 2023 exclusief op Jongeren Open Bedrijvendag in Lier!

Maar liefst 25 bedrijven zwaaien op 2 oktober enthousiast hun deuren open voor de leerlingen die zich via de Lierse scholen geregistreerd hebben.

Check it out

Heb je ons al gezien op TikTok?

Ook Voka Open Bedrijvendag is te vinden op TikTok! We vroegen aan o.a. influencers Isabeau Lauwyck en Angel van Kurkdroog om langs te gaan bij deelnemende bedrijven. Ontdek ze hieronder.

Isabeau Lauwyck bezocht Sint-Andriesziekenhuis Tielt

…met carwash voor de eetkarren
Check it out

Angel van Kurkdroog bezocht Goodlife Foods

…beter bekend van de wereldbekende “BickyBurger” en “lekkers van Beckers”
Check it out

Matthyaz bezocht Fluvius

…voor magische verbindingen in zijn huis om naar zijn favoriete YouTube’rs te kijken
Check it out

Angel van Kurkdroog bezocht BD

…een bedrijf dat jou kan gebruiken
Check it out

Ontdek alle deelnemende bedrijven

Heel wat bedrijven nemen deel aan Voka Open Bedrijvendag. Ontdek zowel fysieke als digitale bedrijfsbezoeken.

Ontdek bedrijven