Ontdek hoe innovatie in Vlaanderen leeft met een bedrijfsbezoek

Samen ondernemen, samen groeien, samen duurzaam ondernemen. Dat is het motto waar wij als Voka Open Bedrijvendag achter staan. Innovatie vinden we heel belangrijk, maar vaak beseft de Vlaming niet dat dé koplopers in innovatie om de hoek liggen. Met Voka Open Bedrijvendag is het ons doel om de Vlamingen bewust te maken over hoe innoverend onze Vlaamse bedrijven wel zijn. We brengen graag een selectie in beeld van deelnemende bedrijven in 2023 die op de kar sprongen van innovatie.

Ontdek de innoverende bedrijven van editie 2023

Sparkx Hasselt

Hasselt
Sparkx Hasselt, dat is het grootste …
Fysiek bezoek

Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica

Gent
Legend Biotech is a global, commercial-stage …
Fysiek bezoek
In hotspot Lier

Mabo E&A

Lier
Mabo E&A staat voor kwaliteit en …
Fysiek bezoek
In hotspot Mol

Galaxy Studios

Mol
De Galaxy Studios Group is een …
Fysiek bezoek

skeyes

Steenokkerzeel
Skeyes verzekert 24/07 de veiligheid en …
Digitaal bezoek
Fysiek bezoek
In hotspot Lier

Vosschemie Benelux | V-Sure

Lier
Vosschemie Benelux combineert meer dan 55 …
Fysiek bezoek
In hotspot Regio Haspengouw

ZSE Technology NV

Sint-Truiden
ZSE Technology legt vandaag een primaire …
Fysiek bezoek

Maselis

Roeselare
Maselis verwerkt granen zoals maïs, haver, …
Fysiek bezoek

NEKTARI vzw

Puurs-Sint-Amands
Als social-profit organisatie is NEKTARI vzw …
Fysiek bezoek

VLAIO is hét aanspreekpunt voor alle Vlaamse ondernemers

Innovatie is voor veel bedrijven één van de belangrijkste motoren als ze willen doorgroeien in een steeds complexere wereld.

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Zij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap. Ook draagt VLAIO bij aan een gunstig ondernemersklimaat, via onderzoeks- als ontwikkelingsprojecten en zet ze mee initiatieven op stapel die je bedrijf kunnen begeleiden in je innovatietraject.

Door het partnership met VLAIO willen we hier dan ook ons steentje in bijdragen en de Vlamingen bewuster maken van de innoverende bedrijven in Vlaanderen.

Meer over VLAIO

Flanders Technology and Innovation

Vlaanderen is een technologich hoogstandje. Daar mogen we gerust fier op zijn! Want samen hebben we van Vlaanderen een welvarende regio gemaakt. Echt. Problemen vastpakken zit in onze genen. EXPERIMENTEREN, PROBEREN & INNOVEREN. Dat wil Voka Open Bedrijvendag versterken. Bij iedereen. Maar vooral mét iedereen. Wil je als Vlaams tech- en innovatiebedrijf jouw deuren openen voor het grote publiek? Dit kan op zondag 17 maart 2024 en/of op zondag 6 oktober 2024. Contacteer ons. Wij begeleiden jullie graag verder.

Als een jonge start-up was het een bijzondere eer om meer dan 800 geïnteresseerde bezoekers te verwelkomen. Het voelt als een bevestiging van ons werk en streven naar innovatie. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor deze kans, om ons verhaal te delen en ons bedrijf te presenteren aan zo’n geweldig publiek en pers.
Team ACTIVE DRONE SECURITY SOLUTIONS

Met steun van onze partners

Ontdek alle deelnemende bedrijven van editie 2023

Heel wat bedrijven namen fysiek deel aan Voka Open Bedrijvendag 2023. Vandaag kan je nog steeds 365/365 dagen en 24/24 uur onze digitale bedrijfsbezoeken ontdekken. Ze nemen je mee in hun gebouwen, vanuit je eigen zetel!

Ontdek alle bedrijven 2023