Ontdek de hotspots van 2024!

Op Voka Open Bedrijvendag 2024 zetten meerdere bedrijven binnen een straal van enkele kilometers hun deuren open. Bezoekers kunnen genieten van de bedrijvigheid en kunnen zich laten verrassen door de verscheidenheid aan bedrijven op korte afstand van elkaar. Bovendien worden er lokale acties op poten gezet waaronder bv. een fietsroute. Verplaats je met de fiets van bedrijf tot bedrijf, een snelle én leuke manier om bedrijven te ontdekken. Het is daarbovenop goed voor je gezondheid én het milieu!

Hotspots van 2024 ontdek je hier

Tal van ondernemende gemeenten en steden staan tijdens de editie van 2024 in de kijker.

Dendermonde

Dendermonde is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Alle activiteiten in Dendermonde

Deinze

Deinze is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, langs de rivier de Leie. Alle activiteiten in Deinze

Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver is een plaats en gemeente in de Belgische Provincie Antwerpen. Alle activiteiten in Sint-Katelijne-Waver

Geel – Meerhout

Geel is een stad in de Belgische provincie Antwerpen Alle activiteiten in Geel – Meerhout

Roeselare

Roeselare is een stad in de provincie West-Vlaanderen. Ook wel bekend als de Rodenbachstad. Alle activiteiten in Roeselare

Tienen

Tienen is een stad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Alle activiteiten in Tienen

Zit je met een vraag? Wij bieden antwoorden!

 • Zijn de bedrijven toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

  Elk bedrijf geeft op zijn bedrijfspagina aan of het al dan niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Als je de praktische zoekfilter benut, kan je deze toegankelijkheid ook als zoekcriterium instellen en zo de gewenste bedrijven uit de deelnemerslijst filteren.

 • Zijn de bedrijven toegankelijk voor kinderen?

  Elk bedrijf dat de deuren opent voor de grote massa, is er zich van bewust dat er ook kleine bezoekertjes langskomen. Het Voka Open Bedrijvendag team reikt de bedrijven tips aan om de kinderen mee te betrekken in het bedrijfsbezoek en animatie op maat te voorzien. Bedrijven geven zelf aan op hun bedrijfspagina of het bezoek leuk zal zijn voor kinderen en wat er juist voorzien is voor hen. Kan een bedrijf om veiligheidsredenen geen kinderen toelaten, dan staat dit expliciet vermeld. Vaak wordt bij die bedrijven wel opvang voorzien gedurende de rondleiding.

 • Hoe vind ik een bedrijf in mijn buurt?

  Je kan bedrijven zoeken op locatie, en je kan natuurlijk ook gebruik maken van de kaartweergave, waar je eenvoudig kan inzoomen op jouw regio.

 • Wat met de data of gegevens verzameld via Voka Open Bedrijvendag?

  Bekijk hiervoor zeker onze privacy policy op onze website, terug te vinden onderaan in de footer.

 • Waar vind ik de informatie van de deelnemende bedrijven?

  Op deze website kan je via ‘ontdek > alle deelnemende bedrijven’ de bedrijven selecteren die bij jouw interesses passen. Je kan eenvoudig zoeken op naam van een bedrijf, postcode en sector, of uitgebreid via de filter. Elk bedrijf heeft een bedrijfspagina waarop je kan lezen wat er allemaal te beleven zal zijn op Voka Open Bedrijvendag. Je komt er ook meer te weten over het bedrijf zelf.

  Verder vind je in de krant De Zondag, die bij de Vlaamse bakker ligt, een overzicht van de deelnemende bedrijven in jouw regio in de week van 24 september.

 • Wanneer is het Voka Open Bedrijvendag?

  Voka Open Bedrijvendag gaat elk jaar door op de eerste zondag van oktober. In 2024 vindt de 34e editie plaats op zondag 6 oktober. De bedrijven openen de deuren van 10u ’s ochtends tot 17u in de namiddag. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven bij de bedrijfsinformatie.

Met steun van onze partners

Bezoek een deelnemend bedrijf!

Heel wat bedrijven nemen deel aan Voka Open Bedrijvendag 2024. Hou zeker onze website en social media in de gaten voor de meest recente updates!

Kan je niet wachten tot 6 oktober? Bezoek dan 24/7, 365/365 dagen onze digitale bedrijven!

Ontdek alle deelnemende bedrijven