Onze bezoekers kregen opnieuw de unieke kans om te ontdekken hoe producten worden gemaakt en hoe bedrijven te werk gaan. Ontdek de deelnemers van de editie van 2023 of bezoek een bedrijf nu ook digitaal vanuit je luie zetel.

We zijn heel tevreden van de samenwerking met VOKA Open Bedrijvendag. Jaarlijks krijgen wij heel wat bezoekers over de vloer!
MARIELLE VANDENDAELE Team coordinator at NMBS

ZIT JE MET EEN VRAAG? WIJ BIEDEN ANTWOORDEN

  • Wanneer is het Voka Open Bedrijvendag?

    Voka Open Bedrijvendag gaat elk jaar door op de eerste zondag van oktober. In 2024 vindt de 34e editie plaats op zondag 6 oktober. De bedrijven openen de deuren van 10u ’s ochtends tot 17u in de namiddag. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven bij de bedrijfsinformatie.

  • Waar vind ik de informatie van de deelnemende bedrijven?

    Op deze website kan je via ‘ontdek > alle deelnemende bedrijven’ de bedrijven selecteren die bij jouw interesses passen. Je kan eenvoudig zoeken op naam van een bedrijf, postcode en sector, of uitgebreid via de filter.¬†Elk bedrijf heeft een bedrijfspagina waarop je kan lezen wat er allemaal te beleven zal zijn op Voka Open Bedrijvendag. Je komt er ook meer te weten over het bedrijf zelf.

    Verder vind je in de krant De Zondag, die bij de Vlaamse bakker ligt, een overzicht van de deelnemende bedrijven in jouw regio in de week van 24 september.

Met steun van onze partners

deelnemen met jouw organisatie aan de volgende editie?

Heel wat bedrijven nemen deel aan Voka Open Bedrijvendag. Ontdek zowel fysieke als digitale bedrijfsbezoeken

MEER INFORMATIE VOOR DEELNEMERS