Home Alle deelnemende bedrijven Bedrijvenpark De Drie Tommen

Bedrijvenpark De Drie Tommen

Fysiek bezoek

Wat valt er te beleven?

Stay tuned

Kijk af en toe eens naar deze pagina voor meer info over het programma op zondag 6 oktober 2024 bij Bedrijvenpark De Drie Tommen.

Waar?

Ons adres

Bietenweg 25E, 25V, 27A, 3300 Tienen

Socials

Je hoeft niet te reserveren.

Wie we zijn

VELIX: VELIX is een ‘Smart Mobility Company’ die oplossingen zoekt, ontwikkelt en aanreikt om de huidige mobiliteitsuitdagingen op te vangen waar bedrijven en organisaties vandaag voorstaan. We bieden onze eigen SAAS Platform Technologie aan en zorgen voor de nodige installaties en veiligheid zodat onze partners een end-to-end product krijgen die ze kunnen aanbieden aan hun eindgebruikers: e-bike sharing, bike parking solutions en een bijhorend gebruikers- en beheerdersplatform. Die partners zijn bedrijven, ondernemingen, steden en gemeenten, projectontwikkelaars, OEMs,… die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en deel willen zijn van het CO² verlagend effect. ​

CQS CLASSICS: CQS Classics is dé specialist in onderhoud, herstelling en restauratie van klassieke Citroëns. Met ruim 20 jaar ervaring en als Preferred Partner van Citroën Heritage, bieden we topkwaliteit en vakmanschap.

CITROPARTS: citroparts.com biedt kwaliteitsonderdelen aan voor Citroën oldtimers. We doen dit zowel online als in onze winkel in Tienen.

Wat we doen

VELIX:

  • Fietsparking oplossingen: Velix biedt innovatieve en geavanceerde oplossingen voor slimme fietsenstallingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in dit vakgebied hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van intelligente systemen die verder gaan dan traditionele fietsrekken en toegangscontrole. Wat houdt het in: * Fietskluizen Parkings *Fietsparking Beheer *Slimme Toegangscontrole *Betaaloplossingen
  • E-bike deelsysteem: Met behulp van onze gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig een fiets reserveren en lenen in een handomdraai. Ervaar de vrijheid van het rijden met ons draadloze laadsysteem dat ervoor zorgt dat de fietsen altijd klaar staan. Wat houdt het in: *E-bikes *Deelsystemen *Slimme sloten *Sleutel en vlootbeheer
  • Fiets management en analysesoftware: Delen, beheren, exploiteren en analyseren. Beheer en ondersteun als beheerder in real-time, op afstand en in één oogopslag jouw eindgebruikers en vloot. Volg als gebruiker met de app je voortgang, monitor je bespaarde CO2-uitstoot en ontdek boeiende statistieken over jouw ritten. Met je persoonlijke gebruikersprofiel kan je moeiteloos boeken, inloggen en reserveren. Wat houdt het in: *Eigen SAAS Platform Technologie *API *Rapporteringmodule *Serviceplatform

CQS CLASSICS: Onze diensten omvatten onderhoud, reparatie, volledige restauraties en carrosseriewerken. Ook voor laswerken, zandstralen en Dinitrol- behandelingen kan je bij CQS terecht. Naast het behoud van het erfgoed van deze prachtige voertuigen, kijkt CQS ook naar de toekomst. Zo zijn we het eerste bedrijf dat de iconische 2pk elektrificeert en zijn we al jarenlang verdeler van de elektrische EDEN. Bovendien hebben we altijd een ruime selectie oldtimers op voorraad voor wie op zoek is naar een nieuwe droomwagen.

Waar we voor staan

VELIX: Bij VELIX hebben we fietsparkeren en delen gerevolutioneerd. We bieden het gemak aan met ons alles-in-één-pakket, dat complete mobiliteitsoplossingen biedt met vervoersmiddelen, hardware en software die direct inzetbaar zijn. We geven prioriteit aan veiligheid, toegangscontrole en gebruikersgemak en zijn trots op onze unieke eigen ontwikkelde technologie, die ons positioneert als marktleiders, klaar om de evoluerende uitdagingen in de mobiliteitssector aan te gaan.

CITROPARTS: CITROPARTS is dé specialist in de distributie van onderdelen voor klassieke Citroën-voertuigen, zoals de Mehari en 2CV. We staan gekend voor het deskundig advies en grote voorraad onderdelen.

Wist je dat

… CQS Classics steeds op zoek is naar techniekers?

Meer informatie

Velix:

Bietenweg 27A, 3300 Tienen
016 78 17 93
sales@velix.be
www.velix.be

CQS Classics:

Wulmersesteenweg 155, 3300 Tienen
Tel 016 62 42 15
sales@cqsclassics.com
www.cqsclassics.com

Citroparts:

Bietenweg 25E, 3300 Tienen
016 81 90 89
sales@citroparts.com
www.citroparts.com

Ontdek andere bedrijven in deze regio

Vincentius Lommel

Lommel
Vincentius verschaft voeding aan de meest ...
Fysiek bezoek

Vincentius Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren
Vincentius deelt voedselpakketten uit aan de ...
Fysiek bezoek

Vaneylen Bedrijfskleding

Lommel
Bedrijfskleding made easy, daarvoor ben je ...
Fysiek bezoek

Circuit Zolder

Heusden-Zolder
4 km asfalt, 10 bochten, 3 ...
Fysiek bezoek

Roam Technology

Genk
Roam Technology zet zich in voor ...
Fysiek bezoek

Ciner Glass Belgium

Lommel
Ciner Glass, wereldleider in de productie ...
Fysiek bezoek

JM Construct

Maaseik
JM Construct staat bekend voor stalen ...
Fysiek bezoek

Familiehulp

Brussel
Word één van onze 13 000 ...
Digitaal bezoek

Voka – Kamer van Koophandel Limburg

Hasselt
Voka - Kamer van Koophandel Limburg ...
Fysiek bezoek

BelOrta

Borgloon
BelOrta vermarkt dagelijk 4.000.000 kg groenten ...
Fysiek bezoek

PVS

Hasselt-Stevoort
PVS ontwerpt, produceert en verdeelt wereldwijd ...
Fysiek bezoek

Group Nivelles

Gingelom
Dé 100% Belgische fabrikant van innovatieve ...
Fysiek bezoek

Dymotec

Olen
Wij zijn een ervaren partner voor ...
Digitaal bezoek

Connect4

Hasselt
Snelle en betrouwbare dataverbindingen in combinatie ...
Fysiek bezoek

bpost

Brussel
De postbode aan je deur, het ...
Digitaal bezoek

Weir Minerals

Nederweert
“Meer dan 150 jaar innovatie: Wij ...
Digitaal bezoek

Gutami Solar

Beringen
Gutami Solar is specialist in zonnepanelen.
Fysiek bezoek

Provan

Genk
Provan biedt u een totaaloplossing aan ...
Digitaal bezoek

Murprotec Vochtbestrijding Tessenderlo

Tessenderlo
Murprotec de specialist in vochtbestrijding: opstijgend ...
Fysiek bezoek